Mogelijk gemaakt door Blogger.

MAC Archie's Girls Mall Madness Lipglass

De leuke, speelse collectie van MAC, Archie's Girls, ligt sinds begin deze maand in de winkel, en ik toon jullie vandaag graag de Lipglass Mall Madness.

De collectie is geïnspireerd op de Amerikaanse strip Archie's Girls, waarbij de hoofdrolspeelsters Betty & Veronica allebei het hart willen veroveren van Archie.
Blondine Betty als de girl-next-door Vs. brunette Veronica als het verwende, rijke meisje vertaald zich in twee contrasterende collecties. De Betty collectie gaat meer voor zachte tinten met perzik-, koraal- en roze-tinten. De Veronica collectie gaat voor hardere, donkerde kleuren met zwart-, paars- en rood-tinten.
In de collectie vind je ook enkele accessoires zoals brushes, make-uptasjes en een spiegeltje.

Ik testte de Veronica Lipglass Mall Madness, een mid-tone pink violet. Het is een zachte roze, paarse tint, met subtiele shimmers in goud, fuchsia en violet.
Ik had een beetje schrik dat ik de kleur iets te donker ging vinden, maar eens op de lippen was ik heel tevreden met het resultaat.

Hoewel er heel wat shimmer inzit, komt het resultaat toch subtiel over. Ook de kleur is aanwezig, niet te donker of te licht.
Ook met de textuur ben ik van deze heel tevreden. Hij brengt heel makkelijk aan en voelt heel aangenaam op de lippen. Hij blijft ook mooi zitten en kruipt niet in de lijntjes van de lippen.
Ook de verpakking van de gehele collectie vind ik superleuk!

Wat vinden jullie van de collectie? En van deze Mall Madness?
Petra x

MAC Archie's Girls Mall Madness Lipglass - €19
Verkrijgbaar vanaf maart in alle MAC stores en op maccosmetics.be