Mogelijk gemaakt door Blogger.

Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Sunshine

Morgen begint de lente, officieel dan toch, want buiten is daar nog niet veel van te merken! Maar ik zou zeggen leg je kleurrijke kleren klaar, draag een zonnebril, of er nu zon is of niet, en draag een heerlijk lentefris parfum voor het lente-gevoel helemaal te bekomen!!
Ik ga voor deze nieuwe Daisy van Marc Jacobs, Eau So Fresh Sunshine!! Van het flesje alleen al wordt ik helemaal vrolijk, en natuurlijk ook van de geur!!Voor deze lente komt de Daisy-geur met maar liefst twee frisse, nieuwe Eau de Toilettes in Marc Jacobs Sunshine Editions, verpakt in de vrolijkste kleuren ooit!
Zo is er de Marc Jacobs Sunshine, in een goudkleurige tint, en de Marc Jacobs Eau So Fresh Sunshine, die een limonaderoze kleur heeft! Op de dop van beide geuren bloeien daisies (madeliefjes), in fushiaroze, warm oranje en grasgroen.
Ze zijn een frisse twist op Marc's favoriete, vrouwelijke bloemengeuren met heerlijke fruitige, bloemengeuren.

De versie die ik heb is de Daisy Eau So Fresh Sunshine, een speelse bloemige fruitige geur, iets energieker en fruitiger dan het origineel. Fris, luchtig, fruitig en zoet, én heel verslavend!

Topnoten: Aardbeien, Appelbloesem, Roze Grapefruit
Hartnoten: Jasmijnbloemblaadjes, Daglelie, Rozen
Basisnoten: Bladeren van Viooltjes, Wit Eikenmos, Amberhout

Oh my, wat een heerlijke geur! Ik las aardbeien en ik was eigenlijk al helemaal verkocht! Maar ook de rest van de ingrediëntenlijst mag er zijn, I love fruity florals. 
Het is een hele lichte geur, perfect voor de lente en zomer. Je ruikt er de fruitige geur helemaal in en hij komt heel fris over!
En dan, de verpakking, how can you not love this!! Hij is zo mooi, die kleurtjes, die bloemen, ... Love it!!

Wat denken jullie van deze nieuwe Daisy? En voor welk lente-parfum gaan jullie morgen?
Petra x

Daisy Marc Jacobs Eau So Fresh Sunshine Edition
75ml Eau de Toilette Spray - €68