Mogelijk gemaakt door Blogger.

Katy Perry Color Pop Lashes by Eylure

Popart, kleurtjes, big lashes & Katy Perry! Wat meer moet je nog hebben!
Na het grote succes van haar allereerste lijn nepwimpers, slaat Katy Perry opnieuw de handen in elkaar met Eylure, met als resultaat de Katy Perry Color Pop Lashes by Eylure: vier oogverblindende stijlen die elk een vleugje kleur en Superhero Power toevoegen aan je wimperlijn.

De collectie is geïnspireerd op Katy's persoonlijke, kleurrijke stijl. Zowel de wimpers zelf, als de leuke popart verpakking! De vier verschillende wimpersetjes komen in de kleuren paars, blauw en groen. Door de subtiele kleurtinten komen je ogen mooi uit en wordt je natuurlijke kleur extra geaccentueerd.

♦ KA-POW
Oh Wow, Ka-Pow! Deze prachtige paarse getinte wimpers zijn perfect voor alle oogkleuren, maar geven net dat tikkeltje extra power aan bruine ogen.

♦ KA-BOOM
Make Room for Ka-Boom! Deze nepwimpers geven een subtiele blauwe touch aan alle oogkleuren, maar passen echt perfect bij natuurlijk blauwe ogen!

♦ KA-CHING
It's M'Thing, Ka-Tching! Deze pauwgroene getinte wimpers geven je instant een prachtige wimperdos. Perfect voor elke oogkleur!

♦ KA-ZAAM
'Scuse me Ma'am, It's Ka-zaam! Deze laatste zijn fijne individuele wimpertjes in blauw, paars en groen. Ze zullen het volume van je natuurlijke wimpers een pak aandikken! Je kan de drie kleuren ofwel in één look ofwel afzonderlijk gebruiken.

De wimpers zijn met de hand gemaakt, 100% natuurlijk en je kan ze ook meerdere malen hergebruiken! Je krijgt er de lijm ook bij, dus je kan direct aan de slag.
Eerst eens kijken of je ze niet wat moet inkorter, even passen boven je oog, dat was bij mij wel het geval.
Daarna breng je de lijm aan en je wacht 20-30 seconden.
De wimpers aanbrengen, zo dicht mogelijk bij de wimperlijn. Dit kan je doen met je vingers of met een pincet, wat het beste werkt voor jou!
Druk enkele seconden op de uiteinden van de wimpers om ze goed vast te zetten.
Je kan enige openingen nog bijwerken met wat eyeliner.

Maar zo snel ging het allemaal niet bij mij! Ik had de eerste lijn van Katy Perry ook geprobeerd, maar het was me tot nu toe nog niet gelukt om ze mooi aan te brengen. Ik ging met deze Color Pop Lashes nog eens de uitdaging aan. Ik koos voor de groene kleur, Ka-Ching! Na een derde poging zaten ze eindelijk goed en ik vond het resultaat er ook echt mooi uitzien!
Ik gebruikte geen pincet, gewoon met mijn vingers, en het beste was voor mij dat ik mijn oog niet dichtdeed, maar gewoon openhield en zo kon ik de wimpers makkelijkst aanbrengen.
Ik dacht dat de kleur heel opvallend ging zijn, maar het resultaat was best natuurlijk en subtiel! Je oogopslag daarentegen ziet er plots wel heel glam uit, I like it!

Wat vinden jullie van het resultaat? Hebben jullie al valse wimpers geprobeerd?
Petra x

Katy Perry Color Pop Lashes by Eylure - verkrijgbaar bij Di - €8.50/st. (al zijn ze tot eind deze maand aan -10% korting las ik het de reclamefolder)