Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kérastase Elixer Ultime by Jade Jagger

Eén van mijn favoriete producten voor mijn haar is eigenlijk wel een haarolie. Ik gebruik het elke keer ik mijn haar gewassen heb, net voor het drogen.
Ik gebruik verschillende merken afwisselend, maar een Limited Edition in de badkamer vind ik nog fijner!
Zo ook deze Kérastase Elixer Ultime, Limited Edition by Jade Jagger.

Eind vorig jaar kreeg Jade Jagger, kunstenares en juweelontwerpster, de artistieke leiding van de Limited Edition van het iconische Elixer Ultime. Ze koos daarbij voor glamour, rijkdom en luxe in combinatie met een vleugje mysterie en magie. Je ziet sensuele en volle gouden lippen, benadrukt met een vleugje glamoureus rood, als het ware een "gestolen kus".

het product zelf is een veelzijdig haarproduct, verrijkt met een complex van vier kostbare oliën. Maïsolie, arganolie, cameliaolie en pracaxiolie maken het haar zacht, sterk en glanzend zonder het te verzwaren. Het haar wordt gevoed, hersteld en beschermd tegen uitwendige irriterende factoren.

Elixer Ultime kan op verschillende manieren gebruikt worden:
- voor het wassen: om het haar te reinigen en voeden.
- als leave-in verzorging: als het haar intensieve verzorging nodig heeft, enkel voor lengten en punten van het haar.
- voor het föhnen: voor een voedende en herstellende werking. Gebruiken op handdoekdroog haar, enkel op lengten en punten van het haar.
- als finishing touch: perfectioneert het haar en voorkomt de invloeden van vocht.

Ik ben fan, het product ziet er niet alleen mooi en luxueus uit, het doet ook wonderen voor mijn haar. Sommige mensen hebben nog altijd wat schrik om een olie in het haar te doen, maar het maakt je haar echt niet vettig of zwaar. Je hoeft er natuurlijk niet veel van te gebruiken, ik doe drie pompjes in mijn haar, en heb dan ook superlang haar. Je haar glanst, wordt zacht en ruikt heerlijk!

Gebruiken jullie al een haarolie? En zijn jullie ook fan van Limited Editions?
Petra x

Limited Edition - Elixer Ultime by Jade Jagger - 125ml - €35.80
Verkrijgbaar in de Kérastase-salons