Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nuxe Crème Fraîche de Beauté

Een producten-lijn met de naam Crème Fraîche, met mijn favoriete geur, oranjebloesem, ik was al direct verkocht! Het is de Crème Fraîche de Beauté van Nuxe, met een slagroomtextuur, die de huid verwent die snakt naar water en rust.
Het gamma bestaat uit hydraterende en verzachtende producten voor het gelaat, dat de doeltreffendheid van planten combineert met het plezier van een mooie huid.

De producten bevatten een 'milkshake' van acht verschillende soorten plantaardige melk en een nieuw actief bestanddeel, zeekraal, die een vochtinbrengende werking van wel 24 uur lang garanderen.
Daarnaast bestaat het ook uit een 'smoothy' van witte bloesems van amandel- en sinaasappelboom, sap van aloë vera en allantoïne, die beschikt over krachtige verzachtende eigenschappen en heeft een 24 uur durende kalmerende werking op de gevoelige huid.
Heeft een subtiel parfum met noten van oranjebloesem en werd herwerkt voor de delicate huid.

Het Crème Fraîche gamma bestaat uit een serum, een gezichtscrème en een masker.
♦ Sérum Crème Fraîche de Beauté
Het is een hydraterend en verzachtend concentraat voor het gelaat en de oogcontouren. Wordt gebruikt onder de dagcrème. Het product voelt heel fris aan en wrijft heel makkelijk open.
Ik vind het super dat het ook rond de ogen gebruikt mag worden. En het is ook perfect voor mannen om de geïrriteerde huid te kalmeren na het scheren.

♦ Crème Fraîche de Beauté
Deze heerlijke gezichtscrème is voor de normale tot gevoelige huid, maar is ook verkrijgbaar in Light, voor de gemende, gevoelige huid en Enrichie, voor de droge tot zeer droge gevoelige huid, alledrie verkrijgbaar in een pot of een tube.
Hij hydrateert de huid, zonder vettig te zijn. Hij voelt heel fris en licht aan. Verzacht de huid en vermindert ook het trekkerige gevoel en irritaties van de huid.

♦ Masque Crème Fraîche
De nieuwkomer in de collectie is het hydraterend en verzachtend masker. Tien minuten inwerken op het gelaat, mag ook rond de ogen, en daarna afhalen met een lotion ofwel zachtjes masseren in de huid.
Verzacht de huid intensief, voor een onmiddellijk effect op roodheid, tintelende en verhitte gevoel, ...
Biedt ontspanning en comfort aan de huid, die er gekalmeerd, uitgerust, fris en soepel uitziet.

Heerlijk verfrissende producten zijn het, die de huid perfect verzorgen en zacht maken.
Ze ruiken naar pure oranjebloesem, mijn favoriete geur allertijden!! Ik ben dus helemaal fan!
Ze voelen heel erg aangenaam, niet alleen nu mijn gezicht afziet van de koude en de winter, maar ook in de zomer lijken ze me zalig, als de huid oververhit wordt door de warmte van de zon.
vlnr: serum - crème - masque

Wat denken jullie van dit gamma?
Petra x

Nuxe Crème Fraîche de Beauté
Verkrijgbaar bij de apotheek
Prijs tussen de €19.95 en €31.50