Mogelijk gemaakt door Blogger.

Chanel Les Beiges

Beige, Beiges, Les Beiges!
Een natuurlijke look met een healthy glow, yes please!! Daar zorgt niemand minder dan Chanel voor, samen met Gisèle Bündchen die het nieuwe gezicht is voor de beautycampagne van Les Beiges.
Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder, een compact poeder voor een natuurlijke resultaat. Het is geen bronzer of highlighter, maar een dekkend poeder met een lichte textuur, ook geschikt voor hele lichte huidtypes, die je huid laat stralen!
Daarbij bevat het ook een SPF15, dus je bent beschermd voor de schadelijke zonnestralen.

Een heerlijk gezichtspoeder, die je huid laat stralen en doet oplichten!
Naast bescherming tegen de zon, beschermt hij ook de huid tegen vervuiling, dehydratatie en stressfactoren van buitenaf, en dit dankzij het Open Air Care Complex, verrijkt met katoenbloem en cellen van witte rozen. Perfect toch!

Ook de verpakking is nieuw en ziet er stralend uit. Ze stappen voor de eerste maal af van het glanzend zwarte doosje, en gaan voor een beige achtergrond, zodat het zwarte logo eruit springt!
In het doosje vind je ook een borsteltje, in de vorm van een halve maan, om het poeder aan te brengen, zo ontworpen dat het de contouren van het gelaat makkelijk kan volgen. Peter Philips zegt, 'ook al zit er een spiegeltje in het doosje, je kan dit poeder aanbrengen met je ogen dicht en het resultaat zal perfect en natuurlijk zijn.'

Het Healthy Glow Sheer Powder komt in verschillende tinten beige, bij ons beschikbaar in vijf verschillende kleuren, van no. 20 voor de lichte huid, tot no. 60 voor de iets meer getinte huid, en dit alles met een SPF15.
Ik ben zo tevreden dat er eindelijk iets voor de echte lichte huid beschikbaar zal zijn, great job Chanel!

Ben jij ook zo benieuwd naar dit product? En wat vind je van de nieuwe verpakking?
Petra x

Chanel Les Beiges - €48 - Verkrijgbaar vanaf 15 maart 2013 in de parfumerie
Er is ook een kabuki borstel verkrijgbaar in deze collectie: Retractable Kabuki Brush - €42