Mogelijk gemaakt door Blogger.

About cupcakes and stuff!

Vandaag hou ik jullie graag op de hoogte van leuke cupcake-nieuwtjes! Zo is er onder andere een nieuw magazine beschikbaar in de krantenwinkel, en is er ook een leuke cupcake-wedstrijd aan de gang via ELLE.be!
Lees snel verder voor meer info!

Jullie hebben misschien al een foto gezien die ik deze week deelde, maar er ligt een nieuw magazine in de winkels, met tips om de leukste en mooiste taarten, koekjes en cupcakes te maken, namelijk 'Taarten Decoreren' (in Nederland is deze reeks al volledig verkocht geweest).
De eerste editie is sinds gisteren verkrijgbaar en ik wou het zeker met jullie delen omdat ik het echt een aanrader vind!

Het kost slechts €1.50 (ipv €4.95) voor dit eerste nummer, en naast een leuk boekje, krijg je ook een cupcake standaard, twee vlinderuitstekers en decoratieglitter erbij (Ik kocht eerder al in een winkel eenzelfde potje glitter, en betaalde daar al €2.95 voor, just so you know)!
En dat is niet alleen bij het eerste nummer. Het magazine komt tweewekelijks (vanaf eind juni 2013 elke week), en je krijgt telkens een leuk en handig cadeautje, zo komen er bv. nog spuitzakken, ster- en hartjesuitstekers, letterstempels, ...

In het eerste nummer krijg je leuke ideetjes en receptjes om bijvoorbeeld vlinderkoekjes te maken, maar ook vlindercupcakes, een sponge cake, maar ook leuke taart-decoratietips en zie je er de verschillende glazuur soorten!

Dus, ik zou zeggen ga zeker een kijkje nemen in de winkel (je kan Taarten Decoreren ook volgen via facebook, klik hier).

En als je dan toch aan de slag gaat in de keuken, en misschien cupcakes gaat bakken, heb ik nog een leuke wedstrijd voor jullie die ik zeker wil delen!
Op de site van ELLE.be hebben ze een cupcakewedstrijd gelanceerd waarmee cupcake materiaal van AVEVE en een aankoopbon van Emilie Cupcakes gewonnen kan worden.

De bedoeling is dat je een eigen unieke cupcake maakt, daarna deel je een foto van je cupcake en van jezelf, met daarbij het recept. Dan is het de bedoeling om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen!
Je foto's en recept insturen kan t.e.m. 19 maart, het stemmen zal lopen van 20 tot 27 maart 2013.
Alle info vind je hier: http://nl.elle.be/Wedstrijden/Word-pro-in-het-maken-van-cupcakes

Wat denken jullie ervan? Wie duikt dit weekend de keuken in?
Petra x