Mogelijk gemaakt door Blogger.

Babor Ultra Performance Nail Colour in St. Tropez

Het beautymerk Babor heb ik leren kennen dankzij het bloggen, en daar ben ik niet rouwig om! Het is een heel fijn merk, met topproducten! Ik gebruik hun oogschaduw dagelijks, maar ook de rest van de make-up vind ik heel fijn. Ook hun gelaatsproducten zijn top voor de huid!
Vandaag toon ik jullie een nagellak uit de nieuwe lente-zomercollectie, in een lichtroze kleur St.-Tropez.

Bij de nieuwste collectie van Babor was ik al verkocht bij het zien van de nieuwe persfoto's. Zachte natuurlijke kleuren, met een romantische look, Floral Beauty, met rozige tinten en pastelkleuren, en een zomerse look, Eternal Sundays, met perzik- en bronskleuren.

De nagellak die ik testte is de Ultra Performance Nail Colour in de kleur St. Tropez, het is een zachtroze, bijna nude kleur nagellak, met een subtiele gouden shimmer erin. Een perfecte natuurlijke kleur, geschikt voor elke gelegenheid!

De nagellak droogt snel, houdt lang én is stootvast en krasvrij.
Dankzij zijn formule zonder tolueen en formaldehyde is deze nagellak bijzonder zacht voor de nagels.

Ik vind het een hele mooie kleur, heel subtiel en natuurlijk! Het laat je eigen nagels wat meer uitblinken zonder op te vallen.
De nagellak brengt ook makkelijk aan, droogt inderdaad heel snel en blijft er ook lang mooi uitzien op je nagels!
Komt ook in een felroze kleur, Oh là là (te zien bij de Floral Beauty look), die ik ook dolgraag aan mijn collectie wil toevoegen, love pink!

Wat denken jullie van deze nagellak? En van de zomerlooks?
Petra x

Babor Ultra Performance Nail Colour St. Tropez - 6ml - €11
Verkrijgbaar in alle Babor-instituten of op Babor.be