Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty Maart + Winactie!

Ik toon jullie hier maandelijks graag de inhoud van de nieuwste Deauty-box, een heerlijke verrassingsdoos vol beautyproducten! Vandaag zet ik eventjes de maart-editie op een rijtje, maar dat is niet alles!!
Ik mag ook vijf Deauty-boxen weggeven, speciaal voor jullie, liefste lezers!Er zijn twee verschillende edities van de box beschikbaar deze maand, dus welke je krijgt is voorlopig nog een verrassing! Wel toon ik jullie al graag de inhoud van diegene die ik thuis ontvangen heb!
De deauty van maart staat helemaal in het teken van de lente, een egale teint, een zachte huid én mooie, gezonde wimpers! Ook al voelen we er buiten nog niet veel van, we kunnen ons alvast maar beginnen voorbereiden.

♦ L'Oréal Paris - Nude Magique CC Cream - 30ml - €13.99
Lang verwacht, en ik keek er zo hard naar uit, naar deze CC Cream. Ik was dan ook superblij dat hij in de box zit, want ik wou hem dolgraag eens uitproberen.
CC staat voor Color Correction, is zoals een BB Cream, met dan ook met een corrigerend effect.
Deze is de oranje versie (er bestaat ook nog een groene variant, tegen roodheid), de Anti-Fatigue, om je een extra wakkere teint te geven. Mijn eerste indruk, hij is oranje inderdaad! Maar ik moet hem nog uitgebreid gaan testen, dus later meer daarover!

♦ Yves Saint Laurent - Forever Youth Liberator - 5ml (full size 50ml- €89)
Een YSL sample, altijd mooi meegenomen. Deze crème is een antiverouderingsverzorging, die ook zorgt voor meer stevigheid en een egale, frissere teint, en dit alles dankzij één sleutelingrediënt: Glycans. De resultaten zouden zichtbaar zijn na zeven dagen, dus waarom ben ik er nog niet aan begonnen!

♦ Revitalash - Advanced Wimperserum - 1ml (full size 2ml - €74.95)
Ook naar dit product ben ik heel erg benieuwd! Het is bedoeld om je natuurlijke wimpers zichtbaar te verbeteren. Het serum elke avond aanbrengen voor het slapen op make-upvrije wimpers, bij de aanzet.
Je wimpers worden niet alleen krachtiger en gezonder, maar ze gaan er ook mooier en langer gaan uitzien!

♦ Babor - Khanya of Africa - Revitalizing Body Lotion - 50ml (full size 200ml - €20)
Een bodylotion uit de Khanya of Africa-collectie van Babor, waarbij ze zich lieten inspireren door het verbazende continent Afrika. Bevat dan ook heerlijke ingrediënten die ernaar verwijzen, zoals olie uit Marulezaad, Tea Tree extracten, Plantaardige oliën uit Macedemianoten en amandelen en Aloë Vera! Stuk voor stuk ingrediënten die zorgen voor hydratatie en een  gladde, zachte huid.
Ik ben fan van de Babor producten, zo doet de bodylotion ook helemaal zijn werk, al ben ik deze maal iets minder voor de geur.

Al bij al heel tevreden met de box, nieuwe producten die ik nog niet kende of probeerde, altijd leuk en heel wat aangename merken! Er zaten deze maal ook paaseitjes in, maar deze kon ik niet meer vastleggen, wegens direct opgegeten ;)
Wil je dus zelf ook één van de vijf boxen die hier worden weggegeven thuis ontvangen? Lees dan zeker verder:

Vul onderstaand formulier in en laat me weten hoe jij de deur uit zal gaan op de eerste echte lentedag, mag over kledij, make-up, parfum, ... gaan (mijn kleedje hangt hier alvast op me te wachten in de kast).
Deel deze wedstrijd op facebook en/of tweet: 'Volg @PetraCupcake en maak kans op één van de vijf @deauty_be boxen: http://tiny.cc/mudmuw'
De winactie loopt tot 4 april 2013, middernacht en is toegankelijk voor Belgische en Nederlandse deelnemers! De winnaars worden random gekozen en via email verwittigd.
Veel succes!
Petra x