Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dove Intense Repair Hair Therapy

Vandaag een review over de Dove Intense Repair haarproducten. Ik plaatste de Detangle & Care spray al bij mijn haar-favorieten (lees hier), maar vandaag mijn ervaringen met ook de rest van de producten.
Dit gamma verzorgt het haar intens, en maakt het weer sterk en gezond, perfect na een lange winterperiode!

In deze lijn vindt je een shampoo, conditioner, conditioner + treatment, haarmasker en de spray.
Al deze producten zorgen voor het herstel van beschadigd haar, en dit dankzij:
♦ De Fibre Active Technologie, die het haar van binnenuit gaat beschermen en de eiwitten in je haar gaan repareren, zodat het er aan de buitenkant weer mooi kan uitzien.
♦ Het Micro Moisture Serum, dat het haaroppervlak voedt en helpt te repareren van de wortel tot de puntjes.

Ik vind de producten heel erg fijn. Ze verzorgen mijn haar, maken ze proper en zacht en ze ruiken ook heerlijk! Je ruikt een beetje de typische Dove geur erin, een hele frisse en aangename geur.
Ik ben vooral fan van de condioner + treatment, het is een dagelijkse conditioner, die zo rijk en herstellend is als een masker, maar zo snel en licht als een condioner. Hoeft er maar een minuutje op en je voelt onmiddellijk een verschil met als je bv. de gewone conditioner gebruikt.
En zoals ik eerder al vermelde ben ik ook fan van de spray. Bestaat uit een dubbele formule, verzorgt het haar en zorgt ervoor dat je het makkelijker kan doorkammen. Ruikt echt heerlijk!!

Perfect gamma drogisterij-haarproducten, klein prijsje maar echt kwaliteit voor je haar!
Gebruiken jullie vaak Dove haarproducten?
Petra x