Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mickey, Minnie & some Real Techniques

Ik was al eventjes aan het nadenken enkele nieuwe make-up brushes aan te schaffen. Aangezien heel bloggersland de Real Techniques van Samantha Chapman geweldig vind, was ik eerlijk gezegd ook wel benieuwd ernaar. Ja inderdaad, ik geef toe, blogs make me buy stuff!!
Maar ik had ze wel nodig hoor, ik heb verder enkele gewone brushes van Ici Parix XL, Hema en Essence, ben er wel tevreden van en gebruik ze al een tijdje, maar het was tijd voor wat uitbreiding!Ik wist dat ze verkrijgbaar waren bij iHerb.com en toen ik ook zag dat ze er de Mickey Mouse zeep van Method verkochten,stond al even op mijn wishlist maar wist niet waar ik eraan kon geraken, wist ik zeker dat ik een bestelling moest maken!
Ik moest wel enkele dagen geduld hebben want de Method handzeep was out of stock, maar toen ze dinsdagavond terug beschikbaar waren, vlogen ze mijn winkelmandje in! Ze kostten trouwens ongeveer €3 per stuk.

Voor de brushes ging ik voor de Powder Brush en de Blush Brush. Ik gebruikte ze nog maar juist vandaag, dus er komt binnenkort wel nog een artikeltje aan over mijn bevindingen. Ze kostten ongeveer rond de €7 per stuk.

Ik ben supertevreden met de service van iHerb.com, de levering was supersnel, ik bestelde dinsdagavond en vrijdagmorgen mocht ik het pakketje al in ontvangst nemen. De zeep zat apart verpakt in een zak, hoewel die wel een beetje uitgelopen was, zorgde toch voor bescherming van de rest van mijn spullen.
Ik moest ook geen douanekosten betalen, oef, want bij een eerdere bestelling uit de US, was ik toch een pak geld kwijt.

Kenden jullie deze webshop al? En hebben jullie al Real Techniques of er al van gehoord?
Petra x