Mogelijk gemaakt door Blogger.

Roger & Gallet Fleur de Figuier

Oké, ik weet het, er zijn hier tegenwoordig al een paar parfums gepasseerd. Maar het is lente en dan komen er nieuwe parfums uit, in de meest heerlijke, frisse geuren! En ik heb er alweer een nieuwe favoriet bij, die ik jullie vandaag maar al te graag laat ontdekken, namelijk de Fleur de Figuier van Roger & Gallet. Een heerlijk Eau de Toilette met de geur van vijgen, love it!!Eerst en vooral, Roger & Gallet heeft echt heerlijke producten. Gewoon verkrijgbaar bij de parfumerie en apotheek en is echt helemaal niet duur, zeker een aanrader!
Voor deze Fleur de Figuier haalde men zijn inspiratie bij de streek Massief van Estérel, in Zuid-Frankrijk, een betoverende streek waar men heel wat vijgenbomen vindt.

Maar niet alleen de vijgen zorgen voor de heerlijke geur, daarnaast vindt je ook nog mandarijn, pompelmoes voor een frisse toets, wat vijgenbladeren en eindigt met de heerlijke geuren van musk, ceder en vijgenmelk!
Echt een heerlijke frisse, fruitige geur, die echt lang blijft hangen zonder zwaar te zijn! Ik ben echt fan van deze geur!

Het parfum zit ook in een supermooi flesje, heel stijlvol en elegant, mét sierdop, beide ontworpen door Martin Szekely. Erg geslaagd als je het mij vraagt!

Naast de Eau de Toilette vind je in het gamma ook een douchegel, een stuk zeep en een voedende bodylotion!
Wat denken jullie van deze nieuwe lijn?
Petra x

Roger & Gallet Fleur de Figuier
Eau de Toilette 30ml - €18.90 / 100ml - €42.10