Mogelijk gemaakt door Blogger.

My hands love...

Vandaag een nieuw favorieten artikeltje! Eerder poste ik al My Hair Loves..., vandaag is het de beurt aan mijn handen!
Ik heb het gevoel dat ik mijn handen constant moet insmeren door de aanhoudende koude temperaturen, alhoewel ik bij warmer weer ook vaak een handcrème gebruik. Dus hier op een rijtje, enkele van mijn favoriete handcrèmes van het moment, maar ook mijn favoriete nagelproducten en -kleurtjes!


De handcrèmes van L'Occitane. Ze hebben zoveel verschillende geuren ter beschikking, maar ze zien er ook zo leuk uit!! Handig zijn deze kleine tubetjes van 30ml.
Mijn favoriete geurtjes van L'Occitane op een rijtje 'Rose 4 Reines', 'Dry Skin Hand Cream with Shea Butter', 'Cherry Blossom', 'Lavande' en 'Pivione Flora'.
Heerlijke bloemengeuren en een fijne, verzorgende textuur die makkelijk opensmeert en snel intrekt.


Voor 's avonds kies ik al sneller voor een iets meer voedende crème voor op de handen, en dan ga ik meestal voor de blauwe pot van Nivea! Bekend voor zijn unieke water-in-olie formule met beschermende, hydraterende en voedende eigenschappen. Bevat bovendien ook geen bewaarmiddelen of kunstmatige kleurstoffen, dus ideaal ook voor de gevoelige huid!
Wist je trouwens dat de Nivea Crème één van de meest verkochte verzorgingsproducten ter wereld is! Daarom lanceert Nivea nu een Limited EditionPure Love, ronde doosjes met hartjes erop, in vier nieuwe designs (Waves, Snow, Cloud en Drop). Zie hier de Waves-versie, brengt me helemaal in zomerstemming!!


Ook handzeep wordt bij iedereen dagelijks verschillende malen gebruikt. Ik testte onlangs de Beauty Cream Wash van Dove, en ik vind niet alleen de geur aangenaam, maar hij laat ook een laagje achter op mijn handen zodat ze niet helemaal droog aanvoelen, wat je anders na het wassen wel regelmatig kan hebben.


Naast handverzorging, is ook nagellak belangrijk om je handen mooi te laten uitkomen. Ik kies niet alle dagen voor een kleurtje op mijn nagels, maar als ik een favoriet kleurtje zou mogen kiezen, dan ga ik vaak voor roze-, koraal- en oranjetinten (en dat is ook duidelijk te merken in mijn collectie :p)!


Naast nagellak gebruik ik voor mijn nagels ook andere producten! Mijn favorieten zijn de Essie Help Me Grow Base Coat, een basislaag die je ook sterke nagels geven. Daarnaast de Handbag Holiday Cuticle Oil van Butter London, die heeft zo een héérlijke geur (lees hier review) en om mijn nagellak er terug af te halen kan ik niet meer zonder de Bourjois Magic Nail Polish Remover (lees hier review), die moet je echt gewoon in huis hebben!!


Wat denken jullie van mijn favorieten? En hebben jullie nog favoriete producten die je gebruikt voor handen en nagels?
Petra x