Mogelijk gemaakt door Blogger.

Estée Lauder Pure Color Heavy Petals in Narcissist

Hello spring, finally you're here!! En ook Estée Lauder viert dat met een vrolijke lentelijn met vijf heerlijke Pure Color nagellakjes in de Heavy Petals collectie! Vijf mooie pastelkleurtjes, geïnspireerd op Parijs in het voorjaar, zoals de boeketten op de bloemenmarkt, de pasteltinten van de draaimolens en de vrolijke kleurtjes van de Franse macarons!
Ik toon jullie vandaag Narcissist, mijn favoriete kleurtje, nl. roze!

Geen enkele roze kleur is dezelfde, zeg maar dat ik het gezegd heb, en deze is fantastisch! Een mooi lichtroze, zacht en natuurlijk, maar toch aanwezig en speels.
Komt in een prachtig mooi flesje, dik glas in een vierkante vorm, wat het een elegante uitstraling geeft. Ook de gouden dop en het logo in het midden zorgen ervoor dat het flesje er echt uitspringt!

De nagellak brengt makkelijk aan en droog heel vlot. Eén laagje dekt eigenlijk heel goed, zeker voor zo een lichte kleur, maar ik ga altijd voor twee laagjes, geeft iets meer dekking en bescherming!

Mijn nagels zijn niet echt geschikt voor nagellak momenteel, dus ik dacht dat hij snel ging chippen, maar heel blijf er eigenlijk nog lang mooi uitzien!
Het perfecte lente- en zomerkleurtje dus!!
Naast de roze is er ook nog paars, koraal, blauw en groen beschikbaar in deze Heavy Petals collectie!

Wat vinden jullie van het lakje?
Petra x

Estée Lauder Pure Color Heavy Petals - €21.72
Exclusief verkrijgbaar bij Galleria Inno