Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dior Addict Lipstick On The Beach

Ik toonde jullie eerder al de sterproducten van de nieuwe Dior Bird of Paradise collectie (lees hier), maar speciaal voor deze zomercollectie bracht Dior ook vier nieuwe kleuren uit voor hun Dior Addict Lipstick. Naast Flamingo, Exotique en Passionnée, toon ik jullie vandaag graag On The Beach, een heerlijk zomers kleurtje!

De Addict Lipsticks bieden urenlange hydratatie en geven een superglossy look dankzij hun unieke glansformule. De lipstick bevat 25% minder was dan een klassieke lipstick en is vervangen door een uitzonderlijke spiegelgel, met als resultaat meer glans en een schitterende kleur.

De lipstick heeft een zachte, smeuïge textuur en brengt makkelijk aan. Ook de lippen zelf maakt hij zacht en hij voelt heel aangenaam aan. Hij geeft inderdaad een mooie glans en is ook redelijk transparant, dus helemaal niet zo fel dan als je hem het eerst zo zien in de verpakking. Je kan de kleur wel makkelijk opbouwen, dus je kan helemaal zelf kiezen hoe hij er voor u moet gaan uitzien, gewoon een lichte tint of een iets fellere kleur.

On The Beach is een mooie koraal-roze kleur, heel licht, zomers en warm. Komt iets meer roze over dan dat ik oorspronkelijk dacht, maar ik vind het echt een leuke!
Het perfecte zomerse kleurtje, nu nog wat meer zon, zodat we ook echt naar het strand kunnen gaan!

Wat denken jullie van deze lipstick, ook het ideale zomerse kleurtje?
Petra x


Dior Addict Lipstick On The Beach (431) - €33.50
Verkrijgbaar bij de Parfumerie

Nog op de foto's: Clutch Pieces - Zonnebril Springfield