Mogelijk gemaakt door Blogger.

Nivea Hawaii Flower & Oil en Coconut Cream

Nivea neemt je al helemaal mee de zomer in, en doet dat met twee nieuwkomers in zijn douchegamma: de Hawaii Flower & Oil Douchegel en de Coconut Cream Douchecrème.
Ik ben helemaal fan van kokos- en andere zomerse geurtjes, dus deze neem ik maar al te graag mee de douche in!

Het zijn beide verzorgende doucheproducten, die zowel de huid hydrateren als je een heerlijk fris gevoel geven. Je huid voelt zacht aan, en ruikt heerlijk dankzij hun aangename zomerse parfum.

De Hawaii Flower & Oil bevat het heerlijke exotische parfum van de Hawaii-bloem, samen met een vleugje hout en amber.
Hij bevat olieparels die de huid mild scrubben en maar ook hydrateren zodat de huid heerlijk soepel aanvoelt, zonder vettig te zijn.
Van het scrubben zelf voel je niet echt veel, hier en daar een korreltje. De douchegel schuimt goed en ruikt heel fris. Mijn huid voelt zacht aan en de geur blijft ook heerlijk hangen.

De Coconut Cream Douchecrème is heerlijk geparfumeerd met de exotische en frisse geur van kokoswater.
Hij bevat jojobaolie die de huid voedt, hydrateert en verzacht.
Hoewel het een crème is, schuimt hij toch evengoed als de douchegel. Mijn huid voelt heel aangenaam en zacht achteraf en de heerlijke kokosgeur is super!

Ik vind ze allebei heel erg fijn, een must-have voor de zomer. Het zijn ook mooie producten, de Hawaii Flower & Oil flacon vind ik heel mooi en leuk om er de scrubdeeltjes en olieparels in te zien.
Als ik er eentje mag kiezen, ga ik toch voor de Coconut Cream, aangezien ik toch een coconut-lover ben, voor mij de ultieme vakantiegeur!

Wat denken jullie van deze zomerse doucheproducten van Nivea?
Petra x

Nivea Coconut Cream Douchecrème - €3.09
Nivea Hawaii Flower & Oil Douchegel - €3.39