Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Occitane La Collection de Grasse - Vanille & Narcisse

De heerlijke nieuwe parfumcollectie van L'Occitane is geïnspireerd door het Franse stadje Grasse, de wereldhoofdstad van het parfum. De beste parfumeurs ter wereld kregen hun opleiding in de laboratoria van Grasse, zo ook Karine Dubreuil die voor L'Occitane deze Collection de Grasse heeft gecreëerd.
Vier heerlijke parfums met elke twee ingrediënten van de meest waardevolle extracten uit nabije en verre oorden. Ik toon jullie graag de Vanille & Narcisse van dichtbij.De L'Occitane Vanille & Narcisse van de Collection de Grasse is een zoete bloemengeur, met vanille uit Madagascar en Narcis uit Frankrijk.
Het parfum opent zacht, met de geur van narcis, die zich ontplooid tot een volledig bloemenboeket met witte bloemen en kruidige akkoorden. Uiteindelijk komt de vanille helemaal naar boven.

Voor mij is het echt een zoet vanille-ijsje, de geur van de vanille heeft echt de bovenhand, je ruikt slechts een klein beetje de geur van bloemen. Het blijft heel lang hangen dus met een beetje heb je echt voldoende.
Perfect voor mensen die van een zoete vanillegeur houden, ik vind hem aangenaam maar toch iets meer geschikt voor de koudere maanden, in de lente en zomer kies ik eerder voor iets frisser!

Naast deze Vanille & Narcisse, heb je ook nog Magnolia & Mûre, met Magnolia uit het Verre Oosten en braambed uit het Zuiden van Frankrijk, voor een fruitige geur. Daarnaast ook nog Thé Vert & Bigarade, met groene thee uit Japan en bittere sinaasappelen uit Tunesië, voor een heerlijke citrusgeur en als laatste is er ook Jasmin & Bergamot, met Jasmijn uit Grasse en uit Egypte en Bergamot uit Italië, wat zorgen voor een Oosterse vanillegeur.

Ik krijg al helemaal zin om op reis te gaan nu! Wat denken jullie van de Collection de Grasse, een favoriet?
Petra x

L'Occitane La Collection de Grasse -