Mogelijk gemaakt door Blogger.

New in: Black Bag & Aloha Shirt

Tegenwoordig heb ik niet te veel zin om gekleurde topjes en kleedjes uit de kast te halen, het is te koud en ik heb al helemaal geen zomers gevoel.
Wat doe je dan? Een nieuwe zwarte handtas in je virtueel winkelmandje werpen, want zwart past dan ook bij elk seizoen, ook tijdens de herfst wanneer het normaal lente moet zijn!
Maar om toch een beetje een zomergevoel te creëren, ging ik ook voor een 'Aloha' t-shirt, die ik dan gewoon draag voor de kachel (want ja, eind mei staat die nog aan, kan maar denken dat het een kampvuurtje is in de tuin)!

Ik deed een bestelling bij Sans-Online, superleuke webshop waar ik al regelmatig besteld heb! Ze hebben er superleuke merken (Esprit, Vila, Only, Vero Moda, Pieces, ...), je betaald geen verzendkosten en ze leveren supersnel!!
Het Aloha t-shirtje is van het merk Only, het is zo wat grijs gespikkeld (ook verkrijgbaar in blauw) en het valt wat losjes, heel leuk en casual!

De handtas is van het merk Pieces en die stond in sale (van €49.95, nu €34.95)! Het is een zwarte tas (ook verkrijgbaar in cognac), met heel wat vakjes, altijd handig als je veel spullen meesleept (yep, that's me). Een groot vak binnenin, en dan kleine vakjes aan de zijkanten en ook aan de voorzijde een extra. Handig voor de dingen die je snel eens nodig hebt, hoef je niet je hele tas te gaan omspitten.
Ik kan ze mooi op mijn schouders dragen met de kleine handvaten, maar er zit ook nog een langer hengsel bij!

Nu hopelijk binnenkort écht zomers weer, dat ik ook nieuwe jurken kan gaan shoppen!
Wat vinden jullie van mijn spulletjes? Shoppen jullie soms bij Sans-Online?
Petra x