Mogelijk gemaakt door Blogger.

John Frieda Luxurious Volume

John Frieda stak onlangs zijn Luxurious Volume lijn in een nieuw jasje én breidde ze ook uit met twee nieuwe producten. Het gamma bevat nu zeven fijne producten voor zichtbaar volume en voelbaar zacht haar.
We willen toch allemaal extra volume in ons haar, dus dit vraagt voor een test!De producten zien er mooi uit, in een felblauwe kleur, heerlijk zomers! In het gamma vind je een shampoo en conditioner, een haarmousse en een haarspray. Daarnaast ook een Blow Dry Lotion en nieuw is een droogshampoo en een blow-out spray.
De Luxurious Volume producten richten zich vooral op mensen met fijn en futloos haar die wat meer natuurlijk volume zoeken.

♦ John Frieda Luxurious Volume Shampoo & Conditioner
De Touchably Full Shampoo & Conditioner zijn ter voorbereiding om fijn haar meer volume te geven. Ze bevatten een volume building technologie die tijdens het stylen geactiveerd wordt om zo het natuurlijk volume te versterken.
Ze reinigen, ontwarren en verzorgen het haar en dat doen ze perfect. Echt volume geven zonder meer producten te gebruiken, merk ik niet echt!
Ze zitten in handige tubes, die makkelijk te hanteren zijn in de douche!

♦ John Frieda Luxurious Volume Hairspray & Hairmousse
De All Day Hold Hairspray is een fijne lichte spray die je haar in model houdt. Je kan er makkelijk het volume mee opbouwen, zonder dat het haar zwaar of hard wordt. Is ook vochtbestendig, ideaal in ons nogal natte klimaat! Een hele fijne haarlak die ik heel graag gebruik.

De Volume Building Mousse creëert all-over volume, zonder een plakkerig gevoel. Hij maakt het haar dikker en zorgt voor een lift bij de haaraanzet.
Ik gebruik niet zo heel erg vaak haarmousse, gewoon omdat ik mijn haar meestal 's avonds was en dit dan niet gebruik voor het föhnen om nadien mijn bed in te kruipen. Maar wanneer ik hem gebruik 's morgens, ben ik wel tevreden van het resultaat. Hij geeft een licht volume, zonder inderdaad plakkerig te zijn.

♦ John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion
Deze Blow Dry Lotion Root Booster is de voorloper van de Volume Thickening Blow Dry Lotion die ik eerder al reviewde. Hij zorgt vooral voor meer volume bij de wortels. Op handdoekdroog haar aanbrengen en daarna föhnen en stylen als gewoonlijk. Ik kies het meeste voor deze spray. Brengt makkelijk aan, gaat snel en je merkt toch een duidelijk verschil in het volume van je haar.

♦ John Frieda Luxurious Volume Blow-Out Spray & Dry Shampoo
Nieuw in het gamma zijn deze twee producten. De Fine to Full Blow-Out Spray creëert een natuurlijk volume door fijn haar van de wortels tot de punten voller te maken. Waar de Root Booster vooral volume geeft bij de haarwortels, gaat deze echt op het volledige haar gaan werken. Je kan ze in combinatie gebruiken voor het beste resultaat.

De Volume Refresh Dry Shampoo geeft de perfecte volume boost tussen twee wasbeurten in. Ideaal als je geen tijd meer hebt om je haar te wassen, of als je haar gedurende de dag begint in te zakken.
Een droogshampoo is altijd handig om in huis te hebben vind ik, en deze doet het echt prima. Hij laat geen witte waas achter, haalt het vettige weg uit je haar en zorgt ervoor dat je een beetje volume kan toevoegen aan je futloos haar.

Mijn algemeen oordeel, ik vind de producten heel erg fijn. Ik heb sowieso heel moeilijk haar om volume te creëeren, het is lang, dik en zwaar dus een groot verschil ga je nooit echt heel goed zien. Bij deze producten voel ik zelf wel een licht verschil, vooral als ik ze 's morgens gebruik!
Ik ben vooral fan van de Blow Dry Lotion en de Blow-Out Spray en de droogshampoo vind ik ook heel erg fijn. Ook de hairspray kies ik vaak om het resultaat iets langer vast te houden.
Zeker een aanrader voor fijn haar die wat meer volume kan gebruiken! Salonhaar én budgetproof, score!

Wat denken jullie van deze producten?
Petra x

John Frieda Luxurious Volume - €9.14/st.
Verkrijgbaar bij oa. Di, Kruidvat, Inno, Match, ... maar ook online bij bv. bol.com