Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Oréal Nude Magique CC Creams

Vandaag mijn ervaringen over de nieuwe Nude Magique CC Creams van L'oréal. Ik had nogal hoge verwachtingen van deze producten omdat ik nogal een BB Cream fan ben, dus ik was heel erg benieuwd naar de eerste CC creams in ons land.
Jammer genoeg ben ik niet tevreden (andere titels die in mij opkwamen bij het schrijven van deze review waren 'CC Cream gone bad' of 'How to look like a carrot')!
Kijk eens eventjes mee:

CC Cream, ofwel Color Correcting Cream, is de opvolger van de BB Cream. Hier ligt de nadruk vooral 'correcting' waarbij er vooral gewerkt wordt naar een egale teint, dankzij betere dekking en hydratatie.
L'Oréal bracht niet één maar twee CC Creams op de markt, Anti-Redness, een groene teint voor de huid die last heeft van roodheid, en Anti-Fatigue, een abrikooskleurige teint tegen tekenen van vermoeidheid.

Ze bevatten beide een spf 12 en zouden zorgen voor 24u hydratatie, maar ook voor een egale dekking en een mooie glow. Ze bestaan uit smart pigment capsules die veranderen in foundation, waarbij de abrikoos-crème ervoor zorgt dat je er wakkerder en frisser uitziet, en  de groene versie roodheid neutraliseert.
Nu gaan ze voor mij beide de mist in, want ze zien er allebei héél erg oranje uit. De anti-fatigue nog meer dan de anti-redness.

Als ik er dan eentje zou moeten kiezen, dan zou ik voor de groene variant gaan, die kan je eventueel nog aanbrengen op rode vlekjes en puistjes en dan daarboven je foundation opdoen voor een egaal effect, maar eigenlijk kies je dan beter voor een gewone groene concealer.
De oranje versie is gewoon euh, oranje, so don't go there please!!

Ik vind het heel erg jammer, want L'Oréal is een heel fijn merk met tal van toppproducten. Hopelijk herzien ze dit product nog, en komt er later toch nog een betere variant in de winkels!
Hebben jullie ze al geprobeerd, in de winkel of thuis, en denken jullie er net zo over?
Petra x

L'Oréal Nude Magique CC Cream - 30ml - €13.99
Verkrijgbaar bij de drogist