Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique A Different Nail Enamel for Sensitive Skins

Een nagellak voor de gevoelige huid, ik moest toch eventjes nadenken toen ik er de eerste keer over hoorde.  Maar Clinique, bekend om zijn allergie geteste en 100% parfumvrije producten, ontwikkelde, na zes jaar onderzoek, een nagellak die zo min mogelijk ongewenste reacties van nagels, huid en ogen veroorzaakt, nl. A Different Nail Enamel for Sensitive Skin.

Wist je dat nagellak kan zorgen voor oogirritaties en huiduitslag rond de onderste en bovenste oogleden? We raken dan ook onze ogen gemiddeld 200 keer per dag aan.
De nieuwe nagellak van Clinique is speciaal ontwikkeld om huidgevoeligheid tot een minimum te beperken. Het is dermatologisch en oftalmologisch getest en geschikt voor gevoelige huidtypen en gevoelige ogen. Hij voldoet daardoor aan de allerhoogste kwaliteitsnorm.

Daarnaast is het ook gewoon een heel mooi product, met een prima formule. Hij geeft een heldere glans en brengt aan zonder strepen. Is sneldrogend en houdt lang mooi. Bevat een dun, plat borsteltje zodat het makkelijk wordt de lak aan te brengen op de nagels.
De nagellak bestaat uit een vaste collectie, met daarin twaalf verschillende kleuren, en vier exclusieve 'pop' tinten, verkrijgbaar als limited edition via www.clinique.be.
Hier zie je de Happy ♥, een rood-roze lakje uit de vaste collectie, en Splish Splash, een fel donkerblauwe tint, uit de limited edition collectie.

Wie mij, of mijn smaak, al een beetje kent, weet dat ik het nogal heb voor warme tinten nagellak zoals rood, roze, oranje, koraal. Ik ben dus fan van de Happy ♥. De Splish Splash vind ik ook leuk, maar ik kies eigenlijk bijna nooit blauw voor de nagels.
De nagellak kon inderdaad heel makkelijk aangebracht worden. Bij de blauwe was een tweede laag zeker nodig, de rood-roze was eigenlijk al best egaal van de eerste laag, hoewel ik er toch altijd twee aanbreng.
Dankzij het handige borsteltje werd de nagellak bij de eerste lak al mooi aangebracht op de gehele nagel.
Hij zou zeven dagen chipvrij blijven, wat ik uiteindelijk wel een beetje lang vind, aangezien ik bijna altijd na een paar dagen wat tipwear heb bij nagellak, maar verder blijft hij er toch enkele dagen mooi uitzien!

Ik vind ze leuk, en handig om weten dat ze geschikt zijn voor gevoelige huidtypes en gevoelige ogen!
Wat denken jullie van de nieuwe Clinique nagellak?
Petra x

Clinique - A Different Nail Enamal for Sensitive Skin 
9ml - €16.50
Verkrijgbaar vanaf half mei 2013 in de parfumerie of op clinique.be