Mogelijk gemaakt door Blogger.

Coral nails & Glossy lips with L'Eté Papillon de Chanel

Eén van de leukste dingen aan de lente en zomer, vind ik de nieuwste make-upcollecties die uitkomen, vol vrolijke kleuren en fijne combinaties, waar je heel wat inspiratie, én shopdrang, van krijgt!
Zo ligt de nieuwste zomercollectie van Chanel, L'Eté Papillon, pas in de winkels. Geïnspireerd op de kleurige vlakken van een vlindervleugel, met heel wat mooie blauwtinten afgewerkt met wat goudgeel en roze-koraalkleurtjes.
I'm a pink girl, dus vooral de lipproducten en de koraalkleurige nagellak sprongen bij mij in het oog, dus vandaag ook hier de lipgloss in de kleur Eden en de nagellak in de kleur Lilis.


Mijn favoriet van de twee, is de Chanel Le Vernis Nail Colour in de kleur Lilis. Een prachtige koraalkleur die supermooi uitkomt voor de lente en zomer!
Ik ben een fan van roze, oranje en koraaltinten, vooral op mijn nagels, dus deze mocht hier niet in mijn collectie ontbreken!

In de L'Eté Papillon collectie vind je nog Bel-Argus, een hemelsblauw lakje, en Azuré, waarin diepblauw en groen samengaan in één kleurtje. Deze Lilis is een exotische, intense en heldere koraaltint.
De kleur gaat iets meer naar het oranje op, wat het perfect maakt om je een warme look te geven. Ideaal voor de zomer, want het doet een gebruinde huid nog meer uitkomen.

Hij lakt echt super, direct egaal en brengt makkelijk aan. Hij dekt goed, al gebruik je het beste twee lagen om het beste resultaat te bekomen. Hij droogt makkelijk en ziet er fijn uit. Na enkele dagen een beetje tipwear, maar verder blijft het resultaat lang mooi!

Bij deze zomercollectie staan vooral de ogen centraal. Felle en opvallende kleuren worden gebruikt en gecombineerd, zoals goudgeel, elektrisch blauw, aquagroen en intens koraal. Niet alleen de oogschaduw, maar ook de mascara's komen in verschillende kleuren om een kleurrijke toets toe te voegen.
Daardoor worden de lippen naturel en glanzend gehouden in perzik- en framboostinten. Naast twee lipsticks, in een zachte perziktint en een felle framboostint, zorgt de legendarische gloss van Chanel voor glans in drie verschillende tinten, een parelmoerkleur, een mandarijntint en deze transparante framboostint, Eden.

Eden ziet er een donkerroze kleurtje uit, maar eigenlijk is hij heel transparant. Ik zou het leuker gevonden hebben moest er toch iets meer kleurpigment ingezeten hebben, maar de gloss zelf glanst wel pérfect.
Hij voelt ook heel vol en glad aan op de lippen, dus hij is ideaal om op zich te dragen, maar ook boven een lipstick! Brengt makkelijk aan met een handige applicator.

Ik ben fan van de nieuwe zomercollectie, en het meeste nog van de nagellak Lilis!
Wat denken jullie ervan?
Petra x

Chanel L'Eté Papillon de Chanel
Verkrijgbaar vanaf 10 mei 2013 in de parfumerie
Chanel Le Vernis Lilis (647) - €23
Chanel Lèvres Scintillantes Eden (437) - €26.50