Mogelijk gemaakt door Blogger.

Dove Summer Glow

Op de zon moeten we, jammer genoeg, niet rekenen om onze benen en armen te voorzien van een mooi kleurtje! En als je een beetje schrik hebt om met een zelfbruiner aan de slag te gaan, kies je best voor de Dove Summer Glow, een voedende bodylotion met een subtiele zelfbruiner, die zachtjes en egaal wat kleur opbouwt.Je kan de Dove Summer Glow elke dag aanbrengen, hij voedt niet alleen de huid met voedingsstoffen en rijke essentiële oliën, hij geeft je huid geleidelijk aan ook een mooie gloed in slechts enkele dagen.
Perfect om niet met witte benen te moeten buitenkomen bij de eerste zonnestralen, of ook ideaal om je bruin kleurtje langer te behouden.

Je wrijft hem het beste in met cirkelvormige bewegingen, maar overdrijf niet bij knieën en ellebogen. Laat de lotion daarna goed in je huid inwerken alvorens je aan te kleden.
Ik gebruik hem meestal vlak voor het slapengaan.

De Dove Summer Glow is verkrijgbaar voor twee huidtypes, voor licht tot normale huid en voor normale tot donkere huid. Ik heb nog een lichte versie staan in de verpakking van vorig jaar, die ik onlangs kocht bij Action, en de donkere versie is de nieuwste, de fles ziet er ietsje anders uit, en hij bevat nu ook het DeepCare Complex, wat de huid diep voed en zo zorgt voor een mooiere, zachtere en gladdere huid. De nieuwe formule lijkt me ook iets minder dik dan de vorige versie, al smeren ze beide fijn open.

Ik ben fan van deze producten, ik gebruik ze al enkele jaren kort voor de zomer, en tijdens de zomer, vooral op mijn benen. Ze geven je huid een subtiel en natuurlijke tintje, zonder een zelfbruiner effect!
Wat denken jullie hiervan? Gaan jullie voor een echte zelfbruiner of kiezen jullie ook eerder voor een bodylotion die je een kleurtje geeft?
Petra x

Dove Summer Glow - 250ml - €6.99
Verkrijgbaar in de supermarkt en drogist