Mogelijk gemaakt door Blogger.

Pink & coral with 2B spring-summer make-up

Het budgetmerk 2B spreekt misschien vooral jonge tienermeisjes aan, maar ze hebben er eigenlijk best leuke en degelijke spullen. Voor hun lente-zomercollectie gaan ze helemaal voor kleur op de ogen en de nagels, met oogpotloodjes, crème oogschaduw en nagellakjes, die bovendien een heerlijk parfum bevatten.
Van groen, blauw en rood, maar ook roze en koraaltinten, die ik jullie vandaag graag toon.

Nieuw in het 2B gamma is de Eye Shadow Cream long-lasting, een oogschaduwcrème in intense en heldere kleuren die de hele dag lang houden. De formule bevat geen parabenen.
Deze oogschaduw is verkrijgbaar in tien verschillende kleuren: Desert Sand, Rose PEtals, Burgundy Delight, Fushia Bonbon, Violet Passion, Ivory Shell, Deep Orange, Turquoise Ocean, Green Hills en Black Swan.
Deze is de Rose Petals, een oud-roze met heel wat shimmers.

De oogschaduw komt in een klein potje, met een roze metallic dekseltje, ziet er best leuk uit en handig om mee aan de slag te gaan. Hij brengt ook heel gemakkelijk aan, hij smeert mooi open zonder problemen en hij geeft een heel mooi resultaat. De pigmentatie is echt heel goed en de kleur blijft inderdaad lang mooi op zijn plek zitten, al gebruik ik wel altijd een oogschaduwprimer!

Nog voor de ogen is het Kajal Kohl Eye Pencil, met vitamine E. Speciaal voor de lente-zomer voegt 2B enkele nieuwe frisse kleurtjes toe aan de collectie: Coral Pink, Lavender Violet, Coral Red en Lime Green.
Dit is de Coral Pink (zie swatch hierboven), een leuk kleurtje, heel zomers, al kies ik zelf niet echt voor kleur op mijn ogen.
Heeft een zachte textuur en brengt makkelijk aan, ideaal om een kleuraccentje toe te voegen aan je make-uplook.

Superleuk vind ik ook de nieuwe 'Smell Me' lakjes, vijf nagellak in felle kleuren die een heerlijk parfum bevatten zodra de nagellak opdroogt. Dit mooie roze-koraal lakje, mijn favoriete nagellakkleurtje, bevat de geur van Pink Grapefruit.
In het flesje is er inderdaad niets te ruiken van de Pink Grapefruit, eens opgedroogd op de nagels geeft hij een heel lichte citrusgeur af, maar die verdwijnt wel heel snel.
De nagellak brengt makkelijk aan en geeft een mooi resultaat, al zijn er best twee laagjes nodig om alles wat egaal en mooi dekkend aan te brengen. De nagellak droogt wel snel op, wat altijd een pluspunt is!

Ik vind het echt leuke spullen, wat denken jullie ervan?
Petra x

2B Eye Shadow Cream long-lasting - €3.50
2B Kajal Kohl Eye Pencil - €3.50
2B Mega Colours Nail Polish 'smell me' - €3.25
Verkrijgbaar bij Kruidvat, Do, Dreamland, Carrefour, Colruyt, Inno, ...