Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lancaster Summer Splash

Van de lente is nog niet veel te merken, laat staan van de zomer! Hoe geraken we nu door die donkere en koude dagen? Mijn tip, draag een zalig zomers parfum! De laatste week vind je in mijn handtas dan ook het heerlijke nieuwe parfum van Lancaster, Summer Splash!
Ik neem hem overal mee naartoe, zodat ik ook overdag mezelf van een extra beetje zomer kan voorzien!

Het flesje straalt ook gewoon zomer uit, met de lichtblauwe- en oranje kleurencombinatie, en ook het doosje maakt je helemaal vrolijk en doet je wegdromen naar een zonnige vakantie, met zijn vrolijke kleurtjes en palmbomen.
De eau de toilette is de geur van vakantie op je huid, én kan ook gewoon in de zon gedragen worden (nu nog zon natuurlijk).

Tijdens het zonnen is het niet altijd aan te raden om parfum te dragen, sommige parfumerende stoffen kunnen allergische reacties veroorzaken bij blootstelling aan zonlicht, waarbij bruine vlekken of zelfs verbranding kan optreden op de plaatsen waar het parfum is aangebracht!
Daarom hebben de wetenschappers van Lancaster Laboratories, exclusief voor de zomer, een unieke geur ontwikkeld die je zonder problemen in de zon kunt gebruiken.

Deze heerlijk geur bestaat uit geurnoten van oa. oranjebloesem, magnolia en zachte muskus, een heerlijke zachte, warme geur. Summer in a bottle!
De Lancaster Summer Splash kan dus voor, tijdens en na het zonnen op de huid aangebracht worden! Hij kan ook perfect gecombineerd worden met de zonneproducten van Lancaster, aangezien ze dezelfde zomerse geur bevatten.
Hij neemt je alvast mee naar dat heerlijke gevoel van zon op je huid!!

Hopelijk dan nu snel zomer, pretty please...
Wat denken jullie van deze geur? Ga er zeker eens aan gaan snuffelen zou ik zeggen, then you'll know what I mean!
Petra x

Lancaster Summer Splash Eau de Toilette
100ml - €45
Exclusief te koop bij Planet Parfum