Mogelijk gemaakt door Blogger.

Hema Brush Cleaner

Ik had hier en daar al gelezen over de nieuwe Brush Cleaner van Hema, en aangezien het toch altijd een werk is om je kwasten uit te wassen en te laten drogen, wou ik deze super graag eens proberen!
Deze kwastenreiniger kan je gebruiken zonder uit te spoelen, dus bespaart je toch heel wat tijd.
Ik heb geen gelijkaardig product van een ander merk, dus ik kan niet vergelijken, maar lees alvast mijn ervaring met deze:De Brush Cleaner is bedoeld voor het reinigen van cosmetische kwasten van natuurlijke en synthetische haren. Breng de kwastenreiniger direct aan op de haren of op een droge doek of tissue en wrijf de kwast voorzichtig schoon. De kwast niet uitspoelen maar gewoon laten drogen.

De reiniger komt in een 200 ml flacon met een nogal grote opening. Ik merkte bij het eerste gebruik dat je zo nogal wat product verliest, dus ik kocht bij Kruidvat (vind je zeker ook elders) een travelsetje met daarin 4 lege flesjes, waarvan een spray. Ik goot wat van de Brush Cleaner over in de sprayflacon en spray het zo op de kwast of op een tissue.

Ik gebruik huishoudrol om de kwast proper te maken, en heb daarbij ongeveer 2 velletjes nodig. Na verschillende keren sprayen en afwrijven is de kwast echt proper.
Na ongeveer een uurtje is de kwast alweer droog en kan hij opnieuw gebruikt worden.
De reiniger is geparfumeerd, voor sommigen misschien storend, want ook de kwast ruikt er de eerste dag nog naar, maar ik vind het best aangenaam.

Een handige methode om je kwasten snel te reinigen vind ik het. Af en toe is het natuurlijk nodig je brushes écht proper te maken onder de kraan met shampoo, maar dit is echt een heel goede tussentijdse oplossing!
Wat denken jullie van dit product? Hebben jullie het zelf ook al geprobeerd?
Petra x

Hema Brush Cleaner - 200ml - €4.50