Mogelijk gemaakt door Blogger.

Models Own Scented Nail Polish

Een nagellakje van Models Own met de geur van een Blueberry Muffin, die moest ik gewoon in huis halen!!
Bij mijn laatste bezoekje aan Beauty-Queen, samen met Jemke, in Gent kocht ik hem dan ook, alsook de Strawberry Tart!
Models Own heeft in het totaal vijf lakjes in deze Scented Fruit Pastel collectie. Op het dopje zit ook een Scratch n' Snif zodat je op voorhand als eens kan checken hoe de nagellak gaat ruiken, wel handig!

Ik ging voor de roze, gewoon omdat het mijn lievelingskleur is en de geur van de Strawberry Tart vond ik wel aangenaam! En ik koos de blauwe, gewoon omdat er een cakeje opstaat en de Blueberry Muffin superlekker rook!
Beide zijn mooie pastelkleurtjes die altijd passen!

De lakjes zijn niet zo aangenaam om aan te brengen, ze lakken nogal streperig en minstens twee lagen zijn nodig om ze redelijk egaal te krijgen. Maar het eindresultaat mag er best zijn, het zijn mooie, leuke kleurtjes en ze ruiken inderdaad heel erg fijn! Niet storend of superzoet, maar af en toe een subtiele geur van aardbeitjes of bosbessen!
Ze blijven niet zo heel lang mooi op de nagels, maar dat kan ook aan de kwaliteit van mijn nagels liggen, want tegenwoordig hebben ze echt wel extra verzorging nodig, ze zijn heel broos en splitten makkelijk!

Naast de Strawberry Tart en Blueberry Muffin heb je ook nog Apple Pie (pastelgroen), Banana Split (pastelgeel) en Grape Juice (pastel paars)!
Wat denken jullie van deze nagellakjes van Models Own? En voor welke geur zouden jullie gaan?
Petra x

Models Own - Fruit Pastels Scented Nail Polish
Verkrijgbaar oa. bij Beauty-Queen en Boozyshop voor €7.50/st.