Mogelijk gemaakt door Blogger.

Lavender Love

Aaah, de heerlijke geur van lavendel, I love it! Geeft me een heerlijk zomers gevoel, dus ik hoop dat we er nu ook snel van gaan mogen genieten op het terras!
Maar binnen kan je ook op een andere manier van de geur genieten, dankzij enkele fijne producten!
Mijn lavendel-favorieten:

♦ Lavendel in de douche, dankzij de heerlijke douchecrème Lavendelhoning van Le Petit Marseillais.
Net na de bloei van de lavendel, op het einde van de maand juli, oogsten de imkers van de Provence heerlijke nectar voor de lavendelhoning. Die staat daar bekend om zijn smeuïge en delicate geur en smaak.
De douchecrème bevat dan ook de heerlijke geur van zoete honing en vers geplukt lavendel. Hij hydrateert en reinigt de huid, en lavendel heeft bovendien ook de unieke eigenschap om zowel lichaam als geest tot rust te brengen! Ik begin al aan mijn tweede fles van deze geur, dus je kan inderdaad wel zeggen dat ik hem heel erg fijn vind!

♦ Lavendel op mijn handen, dankzij de Lavande handcrème van L'Occitane.
Heeft een lichte formule en maakt mijn handen zacht en gehydrateerd, dankzij de shea butter! En daarnaast ruiken ze natuurlijk heerlijk!
Een kleine, mooie tube die je makkelijk overal mee naartoe kan nemen!

♦ Lavendel op mijn huid én in huis, dankzij de Physalis Lavendelwater spray.
Deze Lavendelwater is een zalig zacht bloesemwater dat traditioneel gebruikt wordt voor de rode en gevoelige huid.Het werkt verzachtend bij irritaties of na het zonnebaden.
Kan ook gebruikt worden om bv. het bad te parfumeren. Lavendel werkt ook heel ontspannend, zowel lichamelijk als geestelijk, dus je kan hem gerust ook op het hoofdkussen aanbrengen voor een goede nachtrust.
Ik gebruik hem ook regelmatig om gewoon in huis te sprayen, heerlijk toch die geur die overal rondhangt!
Ook verkrijgbaar in oranjebloesemwater (mijn absolute zomerse favoriet) en rozenwater!

Wat vinden jullie van lavendel-geur, of heb je een andere favoriete natuurlijke geur?
Petra x