Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Superdefense CC Cream SPF 30


Hoe ontevreden ik was met enkele eerdere CC Creams die ik testte van een ander merk, zooo gelukkig ben ik met deze van Clinique! Meet the Superdefense CC Cream, met SPF 30.
Deze Colour Correcting Skin Protector is een kleurcorrigerende dagcrème, die je onmiddellijk een natuurlijke, stralende huid geeft en zorgt voor een langdurige hydratatie!
Bij de CC Cream, de opvolger van de BB Cream, ligt de nadruk vooral op 'correcting', waarbij vooral gewerkt wordt naar een egale teint, dankzij betere dekking en hydratatie.
Clinique zorgt daarbij voor optische bestanddelen die een aantal teintproblemen zichtbaar gaan corrigeren, een matte grauwe huid ziet er lichter en helderder uit, een bleke, gelige huid krijgt een perzikachtige gloed en rode vlekjes worden geneutraliseerd. Hello, stralende, natuurlijke finish!


De Superdefense CC Cream zorgt ook voor hydratatie van de huid. Hij bevat oa. Hyaluronzuur, dat de huid een verfrissende impuls geeft, maar daarnaast ook enkele vochtbindende ingrediënten die de huid beschermen tegen veranderende vochtomstandigheden, wat zorgt voor een comfortabel gevoel en langdurige hydratatie!
Daarnaast bevat de formule een SPF 30, om je te beschermen tegen de schadelijke UVA- en UVB-stralen van de zon, en zo worden ook zichtbare ouderdomsverschijnselen voorkomen.


De CC Cream van Clinique is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren, Light, Light Medium en Medium Deep (en ik zag dat er online exclusief nog een vierde kleur beschikbaar is, Medium). In het buitenland is er ook nog een lichtere variant verkrijgbaar, Very Light, die je op de blog van Isabelle kan zien!
Ik probeerde samples van de drie kleuren, en de perfecte tint voor mij is de Light!


Ik ben echt fan van het product! Hij ziet er perfect uit op mijn gelaat, en geeft een mooie egaal geheel!
Bij echte puistjes heb ik wel nog wat concealer nodig, maar verder dekt hij heel mooi zonder zwaar aan te voelen. Kleine rode vlekjes, littekentjes, oneffenheden, ... zijn bijna niet meer te zien!
Hij blijft ook lang mooi zitten, mijn huid heeft een mooie glow zonder er glanzend en oily uit te zien!
Hij brengt heel makkelijk aan en wrijft mooi open.
Ik gebruikte eerder al hun BB Cream, maar nu ben ik helemaal verkocht aan deze!!


Wat denken jullie van dit nieuwe Clinique product?
Petra x

Clinique Superdefense CC Cream SPF30 - 40ml - €30.30
Verkrijgbaar in de parfumerie of op clinique.be