Mogelijk gemaakt door Blogger.

Vichy Beautifying Compact SPF 30

Eindelijk alweer wat zon, en ook warme temperaturen! Haal die zonneproducten dus maar boven!
Vandaag zet ik nog een leuk product in de kijker, de nieuwe zonnecrème compact met beauty-effect van Vichy. Hij geeft een optimale bescherming met SPF 30 in combinatie met een perfectionerende foundation.Het is een zonnemake-upproduct, die als eerste beschermt als een zonneproduct, egaliseert als een foundation en matteert als een poeder. Perfect wat je nodig hebt in de zomer, geen dikke laag foundation boven een vettige laag zonnecrème op je huid.

De formule is samengesteld als een zonnebeschermingsproduct. De compacte suncare zorgt voor bescherming tegen alle types UV-straling.
Daarnaast heeft hij de textuur van een foundation, hij egaliseert de teint, versmelt als een tweede huid en heeft een opvallende elastische structuur, waardoor hij makkelijk aanbrengt. Hij absorbeert een teveel aan talk en transpiratie, wat zorgt voor een matte, poederige finish.

Hij is verkrijgbaar in twee verschillende tinten, Sandy Beige, voor een licht huidtype en Gold Beige, voor de getinte huid. Ik heb de kleur Sandy Beige, een mooi lichte kleur die perfect is voor mijn huidtype!

Toen ik hem voor het eerst zag, dacht ik dat hij nogal vettig ging aanvoelen, omdat het bovenste laagje er nogal blinkend uitzag, maar niets is minder waar. Hij brengt heel makkelijk en egaal aan, en hij voelt bovendien heel zacht en mat aan. De textuur voelt heel licht op de huid, terwijl hij toch een mooie dekking geeft!
Zonder bij-poederen of het product af en toe opnieuw aanbrengen blijft hij niet de hele dag mat, maar hij is ook gemaakt om mee te nemen in de handtas, om je make-up snel eens bij te werken, als onverwachts de zon begint te schijnen en je hebt geen zonnecrème op, kan je gaan smeren zonder dat je make-up eraf hoeft, of gewoon meenemen naar het strand, een mooie egale huid, die beschermt is!

Hij komt ook in een handige en vrolijke verpakking, die je perfect overal mee naartoe kan nemen. Hij bevat een sponsje en een ingebouwde spiegel, so you're good to go!
Bevat geen parabenen, en is ook geschikt voor de gevoelige huid!

Wat denken jullie van dit product?
Petra x

Vichy Beautifying Compact SPF 30 - €21
Verkrijgbaar in de apotheek