Mogelijk gemaakt door Blogger.

Beauty & Grooming for Men

Mannen staan meestal niet zo lang in de badkamer als vrouwen, maar dat neemt niet weg dat het ook belangrijk is hun huid, haar en lichaam goed te verzorgen! Vandaag enkele mannen-producten onder de loep, met misschien enkele leuke vaderdag-tips!

Jullie kennen allemaal de Deauty beauty box, met heerlijke verrassingsproducten in! Nu hebben ze een speciale limited edition Deauty Box voor Mannen! Kostprijs is €27.95, voor een waarde van meer dan €70.
Daarin zitten dan acht grooming-producten, waarvan vijf full-size, met merknamen als Redken, L'Oréal Professional, L'Oréal Paris Men Expert, Biotherm, Dove Men+Care, Klorane, Gilette, ... en die zitten allemaal verpakt in een Deauty-toiletzak.
Heb je hem nog niet besteld (meer info op de Deauty website), dat kan nog t.e.m. 9 juni zelf, je kan het dan niet op vaderdag zelf afgeven, maar geef in afwachting dit leuke kaartje:

Heb je het niet zo voor verrassingen, kan je ook altijd je partner of papa plezieren met enkele van zijn favoriete producten, met misschien een leuke extraatje bij!
Hier in de badkamer staan de Adidas Sport Energy producten, de bal ligt buiten in de tuin obviously. Mijn vriend vind het best handig één product te gebruiken voor zowel lichaam, haar als gezicht, al gebruikt hij na de shampoo toch ook nog een conditioner, omdat zijn haar anders te droog wordt.
De geur zit goed, en dat vind ook ik heel aangenaam!

Ook gezicht mag verzorgd worden. Het is lang niet meer vreemd om als man een dag- of nachtcrème te gebruiken, al denkt mijn vriend er niet altijd aan, enkel wanneer zijn gezicht wat droog aanvoelt. 
Deze Nivea producten zijn dan ook ideaal, een vochtinbrengende dagcrème of een intensieve gezichtscrème voor de droge huid!
Ook de Pure Impact Shampoo en de Shower Gel met Menthol (body, hair, face) zijn hier al vaak gebruikt en goed bevonden!

Verder kan je ook met een heerlijk parfum nooit misdoen, maar ik ga ook vaak voor gezellige kleine dingen, zoals een lekker ontbijtje, iets met chocolade of een paar toffe t-shirts!
Gaan jullie voor beauty-producten als mannencadeau's?
Petra x