Mogelijk gemaakt door Blogger.

Confetti nagels met L'Oréal Miss Pop

Dat het deze lente en zomer kleurrijk en gedurfd mag zijn, weten we ondertussen allemaal wel! Superleuk, want ik word er vrolijk van!
L'Oréal kiest zelf voor een ware Pop-art collectie, Miss Pop, met tweevoudige glossy snoepjeskleuren op de lippen en felle kleuren op de nagels! Maar ze gaan nog een stapje verder voor de nagels en kiezen voor prints met de Color Riche Nail Art Prints. Ik kies voor een feestje op de nagels, en ga all the way met de Confetti stickers!De Confetti stickers bestaan uit een heleboel bolletjes in verschillende groottes en kleuren, geel, groen, blauw, roze en paars. Ik combineerde ze met een felroze lakje van L'Oréal, Flamingo Pink.
Op de foto's komt de kleur van de nagellak iets donkerder over, in het echt is het meer roze, ietwat fluo zelfs. Hij lakt heel gemakkelijk, maar is redelijk sheer, dus minimum twee laagjes zijn zeker nodig, en hij droogt wat mat op. Heel zomers en leuk (draag hem momenteel ook op mijn teennagels).

De Nail Art stickers zijn een superleuk detail, misschien niet voor dagelijks gebruik, maar daarom is het net zo handig doordat je niet al te veel tijd moet steken in het zelf maken van een nailart.
Je kan kiezen voor één accentnagel of de stickers op al je vingernagels plakken, al dan niet in combinatie van nagellak.

Hoe ga je te werk?
♦ Kies het juiste formaat dat bij iedere nagel past.
♦ Zorg dat de nagels schoon zijn en plaats het afgeronde uiteinde tegen de basis van de nagel. Druk de nagelsticker van onder naar boven aan.
♦ Vouw het uiteinde van de stickers over de nagelrand.
♦ Vijl de nagel om het overtollige van de sticker te verwijderen.

Je ziet dat het stickers zijn natuurlijk, helemaal egaal krijg je ze niet. Ze blijven mooi zitten, volgens de verpakking wel tien dagen lang, maar de tweede dag begonnen de tippen toch een beetje los te komen waardoor er dan zowat stofjes blijven aan plakken, niet zo fijn. Ideaal om te gebruiken voor een speciale avond of een dagje uit!
Om de stickers achteraf te verwijderen, trek je zo gewoon langzaam los. Je blijft met wat lijmresten zitten, maar die haal je eraf met wat nagellakremover.

Ik vind het resultaat echt superleuk, al is het natuurlijk wel héél opvallend! Ik probeerde het met de tweede hand eerst eens zonder nagellak onder, en ik moet zeggen, zo komen de gekleurde bolletjes wel mooier uit!
Wat vinden jullie ervan? Zouden jullie ervoor durven gaan?
Petra x

L'Oréal Color Riche Le Vernis - €5.99
L'Oréal Color Riche Miss Pop Nail Art - €7.99
Verkrijgbaar in de drogisterij