Mogelijk gemaakt door Blogger.

Heerlijk genieten met Le Petit Marseillais

Een zonnig stadstuintje, frisse salades en home-made lemonade, heerlijke producten, kleurrijk fruit, heerlijk geurende bloemen, ... en zo kan ik wel nog eventjes doorgaan!
Enkele weken geleden waande ik me eventjes op vakantie in Zuid-Frankrijk, al was ik in het echt gewoon in de tuin van een zalig vegetarisch restaurantje in Antwerpen (De Broers van Julienne), waar ik werd uitgenodigd voor een perslunch van Le Petit Marseillais!
Ik kende al heel wat van hun producten, én ik ben fan, maar zo kreeg ik de kans alle producten eens bij elkaar te zien, en dat zijn er een heleboel trust me, en ook heel wat nieuwe dingen te ontdekken!

De producten van Le Petit Marseillais bevatten allemaal een mix van de heerlijkste zuiderse ingrediënten en recepten, denk maar aan amandel, klaprozen, lavendel, pioenrozen of mimosabloesems, maar ook framboos, witte perzik, nectarine, vijg, kerstomaatjes of oranjebloesems doen je helemaal wegdromen naar zomerse taferelen.

Niet alleen de geuren zijn heerlijk, ook de verpakkingen zijn zo kleurrijk en fijn. Alles stond ook zo mooi gepresenteerd per kleur en de tafels waren zo mooi aangekleed, dus ja, sorry voor de picture overload, maar het zag er allemaal zo mooi uit dat ik zoveel mogelijk wil tonen :).

Ik zag heel wat producten die ik al kende, maar ik deed ook nieuwe ontdekkingen. Zo zag ik dat er oa. ook mannenproducten waren, twee douchegels en een douche shampoo 2-in-1. Hieronder zie je alvast die met Jeneverbeshout & Varen en Den & Zeevenkel. De douche - shampoo 2-in-1 komt in de geur Munt & Citrusvruchten.

Ook enkele nieuwe geuren, zo was er een douchegel met Kastanje - Pistache, een heerlijke zachte, frisse geur. Daarnaast zag ik ook de nieuwe hydraterende melk met de geur van vijgen, een hele warme, zomerse geur, delish!!

Naast de bekende douchegels en bodylotions, vind je in het gamma van Le Petit Marseillais ook een shampoo, conditioner en een haarmasker, met de geur van Karitémelk en honing! Superleuk nieuws, want ik wist helemaal niet dat die bestonden! Ik test de shampoo binnenkort zeker uit, dus daarover later zeker nog meer!

Nog nieuw in het gamma, handzeep! Je hebt een vloeibare zeep met olijf of met lavendel, en een vloeibare zeep, speciaal voor in de keuken, die werkt tegen etensgeuren! Naar die laatste ben ik echt wel heel erg benieuwd!

Zoveel heerlijke geuren en fijne producten, en dit alles aan budgetprijsjes (voor een douchegel betaal je tussen de €2.69 en €3.19)!
Excuse me, dan ga ik me nu gaan douchen!!

Wat denken jullie van al deze producten? Hebben jullie een favoriet?
Bedankt aan Le Petit Marseillais en het PR-team, en mijn mede-bloggers voor de gezellige middag!
Petra x

Je vindt Le Petit Marseillais in België oa. bij Kruidvat, Colruyt, Delhaize, ... In nederland is het jammer genoeg niet te koop, dus sla zeker je voorraad in als je in België of Frankrijk bent deze zomer!