Mogelijk gemaakt door Blogger.

Shopping-time

Een nieuwe winkel in de buurt die zijn deuren opent, een shopping-date in Gent, een vrij uurtje in Antwerpen, ... Gevaarlijk als je met je bankkaart in de aanslag op stap bent. Misschien niet altijd zo 'nodige' aankopen, but then again, het weer ging erop achteruit ipv vooruit dus hadden we iets nodig om ons op te peppen, en daarna begon het dan ineens te zomeren, en waren er dringend zomerkleedjes in de kast nodig (nee, die van vorig jaar alleen waren niet voldoende meer)!
Mijn nieuwste aankopen, allemaal op een rijtje, check it out:

Deze week moest ik in Antwerpen zijn voor een gezellige lunch met Le Petit Marseillais (daarover later meer). Ik ging iets vroeger door en had nog een uurtje de tijd even binnen te springen bij New Look en Forever21 op de Meir. Resultaat, een paar nieuwe schoenen, een nieuwe ring, een kleedje en drie truitjes!
Het kleedje deed ik vandaag al aan, the perfect summer dress!

De kledingzaak Euforie opende onlangs een nieuwe winkel in Lochristi! Hoera, of misschien net niet, want ik woon er dan ook heel dicht bij en moet er eigenlijk elke dag passeren met de auto (neen etalage, ik kijk niet elke keer om, damn you!). Tijdens de opening maakten ze er een waar feest van, en ik ging natuurlijk ook eens een kijkje nemen en mocht er samen op stap met styliste Sarra Feriani. Ze haalde er een aantal leuke items voor me uit, dingen die ik zelf niet zou kiezen maar die ik achteraf wel leuk vond.
Ik ging uiteindelijk naar huis met een superleuk kleedje met tijgertjes en een beige broek met print (al ben ik toch niet helemaal overtuigd van de broek).
Eerste foto via de facebookpagina van Euforie

Ook als de winkels allemaal dicht zijn, wil het niet zeggen dat er niet meer geshopt kan worden. Enkele dingen die al eventjes op mijn verlanglijstje stonden, kocht ik dan maar online.
De Tangle Teezer kocht ik bij Beautybay. Het is een borstel, speciaal om pijnloos knopen uit te kammen. Ik vind hem heel erg fijn en mijn haar is ook mooi glad en glanzend hiermee!
Naar de Carmex Cherry lippenbalsem was ik ook al eventjes op zoek. Ik vond hem op Urban Outfitters, toen ik mijn nieuwe ananas-bordje bestelde (zie je een glimp van op de foto).

Ik werd enkele weken terug ook uitgenodigd de winkel iU te gaan ontdekken. Handig om zo eens op het gemak hun volledige assortiment te zien. Het is net als een grote apotheek, waar ze ook iets meer make-up verkopen. Ik heb er enkele fijne merken en producten gespot, en kocht een nieuwe Bioderma Sensibio H2O reiniger. Ik gebruik deze al jaren en mijn laatste fles was net op.
Maar ook de Mavala lakjes vond ik er superleuk en ik ben heel benieuwd naar de Fond de Teint Mousse van La Roche-Possay. 

Vorige week vrijdag had ik een dagje vrij en ontmoette ik Jemke van The Style Avenue. We planden een shoppingtripje in Gent, met heel wat gechitchat, cupcakes en natuurlijk geshop.
De buit was niet zo heel groot, enkele yummie cupcakes van Julie's House, Scented nagellakjes van Models Own die ik kocht bij Beautyqueen (volgt nog een review van), een schattig Barbapapa doosje die ik haalde bij The Fallen Angels en nog enkele accessoires van h&m.
Het was een superleuk dagje, zeker voor herhaling vatbaar!

Wat kochten jullie zo de afgelopen dagen/weken? En wat vinden jullie van mijn aankopen?
Petra x