Mogelijk gemaakt door Blogger.

Outfit: Boat dress & ice cream!

Vandaag toon ik jullie mijn nieuwste, favoriete zomeroutfit! Het weer zat helemaal mee, dus kon hij eindelijk uit de kast gehaald worden.
Wie mij, of mijn blog, al een beetje kent, weet misschien dat ik dol ben op leuke, girly jurkjes met fijne printjes all-over. Superblij was ik dan ook met dit leuke boot-kleedje van Yumi, via Dressesonly!

Het is een mintgroen kleedje, met roze riem die erbij komt. Hij bevat prints van vogels, boten en windsurfers, helemaal zomers dus! Bovenaan afgewerkt met koperkleurige knopen, en aan de zijkant bevindt zich een blind weggewerkte rits.
Kleedje + riem: Yumi (via Dresses Only), Wedges en ring: New Look
Uurwerk: Swatch, Armbandjes: H&M, Zonnebril: Ray Ban


Bij Dresses Only vind je een groot aanbod aan jurken online, bestellen kan dus vanuit je luie zetel! Ze hebben een heleboel leuke items, van strandjurken en maxidresses tot zwangerschapskleedjes en avondjurken, en dat allemaal van verschillende merken. Ik ging voor het merk Yumi.
De webshop heeft een hele fijne service, bestellen voor 16u, dan heb je je bestelling de volgende dag in huis! En je kan ook gratis terugzenden indien het toch niet past!
De info op de website is ook heel correct, bij dit kleedje stond vermeld dat de maten klein vallen, dus dat je dan best een maat groter neemt, en dat is inderdaad het geval!

Kenden jullie de webshop DressesOnly al (ga zeker eens een kijkje nemen, nu met de solden vind je al een heleboel items aan verlaagde prijs)? En wat vinden jullie van mijn nieuwe kleedje?
Petra x