Mogelijk gemaakt door Blogger.

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Souffle d'Or

De Mythic Oil legende van L'Oréal Professionnel gaat verder! Nog meer sparkling voor je haar, dankzij de nieuwe shampoo en conditioner Mythic Oil Souffle d'Or.
De transparante shampoo en conditioner zijn verrijkt met arganolie en saffloerolie, én gouden micro-deeltjes, voor een oogverblindende glans!
Ik testte de Sparkling Conditioner uit:

De Mythic Oil collectie van L'Oréal Professionnel begon allemaal met de voedende haarolie Mythic Oil in 2011. Nog steeds wereldwijd een bestseller (en won dit jaar ook een Knack Weekend Beauty Award), én mijn favoriet haarproduct allertijden!
Door alle positieve reacties kwam er ook een Mythic Oil Milk en een Colour Glow Oil bij! Daarna volgden al snel de Mythic Oil shampoo, conditioner en een haarmasker! Ik heb ze nog steeds niet volledig opgebruikt, omdat ik niet wil dat ze op geraken (I'm weird like that).
Maar nu kunnen ook de nieuwe Mythic Oil Souffle d'Or producten aan het gamma toegevoegd worden, die zorgen voor extra glans zonder het haar te verzwaren, resultaat: luchtig en glanzend haar!

Enerzijds is er de Souffle d'Or shampoo (zonder parabenen en siliconen) om het haar te reinigen. Daarnaast heb je ook de Souffle d'Or conditioner (zonder parabenen), een glans conditioner met een luchtige verzorging.
Het is een doorschijnende verzorgende gel met microscopische goudparelmoerstoffen om uw haar op een fantastische manier glanzend te maken. Hij is verrijkt met saffloer- en arganoliën, om het haar te voeden zonder het te verzwaren.
Aanbrengen na het reinigen van het haar met shampoo, en ongeveer drie minuutjes laten inwerken en nadien goed uitspoelen!

Eerst en vooral, het product ziet er zo mooi en luxueus uit!! Wat een mooie flacon, en dan met die gouden shimmers erin, what more does a girl need!!
Mijn haar is inderdaad heel erg zacht, extra glanzend en voelt luchtig aan!
Hij ruikt heel erg fijn en warm, maar het is toch een totaal andere geur dan de overige Mythic Oil producten, waar ik toch heel erg fan ben van de geur! Deze bevat noten van mandarijn, jasmijn en vanille, ook heel aangenaam en heel aanwezig, je blijft hem heel lang ruiken in je haar, maar toch anders!
Komt ook in een pompflacon, superhandig onder de douche, en de gel-formule is ook heel fijn!

Ik ben fan, alweer! De Mythic Oil producten behoren toch tot mijn topfavorieten in haarproducten!
Wat denken jullie van deze Souffle d'Or?
Petra x

L'Oréal Professionnel - Mythic Oil Souffle d'Or
Sparkling Shampoo - 250ml - €15.55
Sparkling Conditioner - 190 ml - €21
Verkrijgbaar bij de L'Oréal Professionnel kapper of bij oa. Pro-Duo