Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Chubby Stick Shadow Tint for Eyes

Jullie kennen waarschijnlijk allemaal wel al de Chubby Sticks van Clinique (zo niet, hebben jullie mijn blog nog niet goed gelezen, I love them en heb er al vaak over geschreven).
Sinds vorige maand is er nu ook de Chubby Stick Shadow Tint for Eyes, een superhandige oogschaduw, verkrijgbaar in acht verschillende kleuren! Ik ging aan de slag met Big Blue en Portly Plum.De verpakking ziet er hetzelfde uit als de lipproducten, dus vergis je niet, je doet er ook gewoon de dop af en draait aan de onderzijde zodat de stift vrijkomt. Breng de oogschaduw aan op het ooglid, en draai de stift vervolgens weer naar beneden voordat je de dop dichtdoet. Slijpen is niet nodig!

Het is een zijdezachte formule die gelijkmatig aanbrengt op de oogleden. Hij heeft een crèmige substantie die de hele dag houdt, laat geen poederrestjes achter op de wangen en hoopt zich niet op in de plooi van het ooglid. Je kan de kleur ook makkelijk opbouwen of combineren met verschillende tinten, afhankelijk voor welke look je kiest!
Hij is romig en voelt licht aan, dankzij verzachtende vitamine E glijdt hij zacht en moeiteloos over de huid en laat een subtiele, langhoudende tint achter. Zo kan je hem ook als primer gebruiken onder poederoogschaduw, zo blijft ook die langer op zijn plaats zitten en zorgt het voor meer dimensie dankzij de combinatie van twee texturen.

Ik probeerde de kleuren Big Blue, een lichte grijs-blauwe tint, en Portly Plum, een donkerpaarse kleur.
Ik dacht eerst toen ik deze kleuren zag, hmm eigenlijk niet echt mijn kleuren, maar eens ik ze opdeed was ik aangenaam verrast. Ik gebruikte ze in combinatie, samen met een zwart oogpotlood en wat zwarte oogschaduw, zodat ik het allemaal een beetje kon blenden.
De lichtblauwe kleur bracht ik als eerste over het gehele bewegend ooglid aan. Daarna eyeliner boven- en onderaan en een beetje zwarte oogschaduw om te setten. Dan ging ik met de donkerpaarse kleur in de hoek van mijn ooglid gaan werken, en wou ik ook langs de onderkant van mijn oog een beetje van het paars aanbrengen. Dit ging niet zo handig door de dikte van de stick, maar ik gebruikte daarom een smudge borsteltje. Op het ooglid zelf ging ik alles erna een beetje blenden met een blending brush.

De oogschaduwsticks brengen makkelijk en vlot aan. Dit lijkt mij ook het ideale product als je niet veel tijd hebt, of je een beetje lui bent om veel aan je make-up te doen, zeker als je dan kiest voor één bepaalde kleur. Gewoon opdoen en klaar! Ook heel makkelijk om tussendoor eens bij te werken, of je oogmake-up wat aan te passen, als je bv. na het werk na een etentje moet, neemt makkelijk mee in de handtas!

Wat denken jullie van deze Chubby Sticks?
Petra x

Clinique CHubby Sticks for Eyes - €19.45
Verkrijgbaar vanaf mei 2013, in de parfumerie en op clinique.be.
Verkrijgbaar in acht tinten: Bountiful Beige, Mighty Moss, Pink & Plenty, Curvaceous Coal, Lavish Lilac, Big Blue, Portly Plum & Fuller Fudge.