Mogelijk gemaakt door Blogger.

Zomervoeten dankzij Hansaplast

Van de zomer is er nog niet veel in huis gekomen, maar we kunnen maar alvast voorbereid zijn als het eindelijk nog eens sandaaltjes-weer wordt, in de hoop dat het dan langer een dag duurt!
Zo heeft Hansaplast een volledig gamma met voetverzorgingsproducten om je voeten helemaal zacht en summerproof te maken.

Om je voeten zacht te maken, probeer je zo effectief mogelijk dode huidcellen te verwijderen. Je kan daarvoor gebruik maken van verschillende producten.
Anti-Eelt Puimsteen (€2.99)
Een puimsteen is een 100% natuurlijk accessoire voor gladde en zachte voeten. Het ruwe oppervlak verwijdert zachtjes en zonder irritatie of pijn allerlei onzuiverheden zoals dode huidcellen, eelt en likdoorns.

Gebruik de Anti-Eelt Puimsteen ten minste één keer per week, op een warme en vochtige huid. Schuur zacht op je voeten, vooral op de hiel en voetzool. Bij langer gebruik wordt de puimsteen zachter, en kan hij ook op gevoeligere zones gebruikt worden zoals de tenen.

Anti-Eelt Voetrasp (5.19)
Deze voetenrasp bestaat uit twee keramische platen: een ruwe kant om het eelt te verwijderen, en een zachte kant om daarna de huid zacht en glad te maken.
De rasp heeft een ergonomische handgreep zodat ook op moeilijk bereikbare plekjes de ruwe huid makkelijk verwijderd kan worden.

De Anti-Eelt Voetrasp wordt het best gebruikt na een douche of bad, omdat de voeten dan zacht zijn. Begin met de ruwe kant en schuur zachtjes over de harde huid. Gebruik vervolgens de zachte kant om je voeten glad te maken en onzuiverheden te verwijderen. Spoel de rasp achteraf met warm water.

Anti-Eelt 2-in-1 Peeling (5.69)
Door deze milde scrub van puimsteenkorreltjes en natuurlijke zoutkorrels worden eelt en dode huidcellen zachtjes verwijderd. Daarnaast zorgt de voedende formule met amandelolie en Urea voor een intensieve verzorging.

Deze Anti-Eelt 2-in-1 Peeling wordt best één tot drie keer in de week gebruikt in de douche of het bad. Breng het product vooral aan op je voetzool of hiel. Wel voorzichtig zijn, want het kan er daardoor glad aan toegaan in de douche! Je voeten goed afspoelen en afdrogen.

Anti-Eelt Crème (€6.19)
Naast de peeling heb je nu ook een crème om zo droge en harde huid te voorkomen. De formule van deze crème bevat 20% Urea en de gepatenteerde AquaPorin technologie. Hierdoor vermindert deze crème eelt effectief en hydrateert de voeten intens en langdurig.

Breng de Anti-Eelt Crème twee keer per dag aan en masseer zachtjes de voeten totdat deze volledig in de huid is ingedrongen. Na slechts vier dagen voelen je voeten zachter en gladder.

Voor een extra fris gevoel kan je daarna gebruik maken van de Hansaplast Deodorant Fresh Active (€5.99).
Hij verfrist dankzij het citroenparfum, en dat gedurende 24u.
Hij geeft daarbij ook een langdurige bescherming tegen onaangename geurtjes.

Hele fijne producten die mijn voeten echt zacht maken! Ik zou ze echt meer moeten gaan gebruiken om het effect aan te houden, maar dat weer hé, grrr! Komaan ik wil mijn nieuwe sandaaltjes (van Bershka trouwens) uit de kast halen!!

Daarnaast heeft Hansaplast ook heel wat voetenproducten voor blaren en likdoorns, speciale plakkers en gewone voetencrèmes!
Wat gebruiken jullie om je voeten voor te bereiden om de zomer?
Petra x