Mogelijk gemaakt door Blogger.

Diorblush Cheek Creme in Bikini

Yes, it's finally bikini-time!! Niet alleen om een duik te nemen of te zonnebaden, maar ook op je wangen, met de nieuwe crème blush van Dior!!
Speciaal voor de zomer van 2013 bracht Dior een super leuke Summer Mix capsulecollectie uit, die bestaat uit vier kleurtjes nagellak en vier crèmeblushes in supervrolijke kleurtjes, die als duo kunnen worden gebruikt, mix & match er dus maar op los!
Vandaag toon ik jullie de Cheek Crème in de kleur Bikini!

Een blush mag gerust wat opvallen, zeker in de zomer, dus deze crèmeblush is dan ook een musthave voor de zomer van 2013.
Deze Diorblush heeft een crèmeachtige textuur die niet vet is. De kleur kan ook opgebouwd worden, dus je kan kiezen voor een minder opvallende tint of een iets meer uitgesproken kleur op je wangen.
De kleur versmelt makkelijk met de huid zonder je andere make-up aan te tasten en geeft een subtiel kleureffect. Een instant gezonde blos en een frisse uitstraling, check!!

De kleur wordt omschreven als abrikoos, maar voor mij is het toch meer een roze-rode tint. Hij ziet er bright uit, en dat is hij ook, maar gelukkig kan je de kleur inderdaad makkelijk opbouwen en blendt hij supergoed uit.
De textuur is helemaal niet vettig, en voelt ook niet echt aan als een echte crème blush, hij valt meer tussen een poeder en een crème, perfect dus én heel zacht! Hij brengt heel makkelijk aan en geeft een mooi en natuurlijk zomers resultaat!
Hij ruikt ook heerlijk, dus dat is nog een extra meevaller!

Ook verkrijgbaar in de kleuren Paréo (fushiaroze), Panama (tangerine-oranje) en Capri (lichtroze).
De nagellakjes zijn verkrijgbaar in de kleuren Sunnies, Tye & Die, Créoles en Capeline. Ik ben fan van de nagellakjes, helemaal mijn kleurtinten voor de zomer, maar ook de Capri blush komt erbij op die oh zo lange wishlist van mij!

Wat denken jullie van de Bikini, en van de andere kleurtjes uit de Summer Mix collectie?
Petra x

Dior Diorblush Cheek Creme - €33.02
Dior Vernis - €24.89
verkrijgbaar vanaf 19 juni 2013 in de parfumerie