Mogelijk gemaakt door Blogger.

Kruidvat kwastenset en -reiniger

Kruidvat gaat de professional-toer op, met een eigen kwastenset en -reiniger!
Een reeks van zeven professionele make-up kwasten en -penselen, perfect om je gehele make-up look mee af te werken én daarnaast ook een kwastenreiniger om je brushes proper te houden waardoor ze ook langer meegaan! En dit alles aan heel interessante prijsjes!
Check it out:De Kruidvat make-up kwasten zijn van hoge kwaliteit. Zo zijn er de kwasten met natuurlijke haren, speciaal ontworpen voor het aanbrengen van oogschaduw, eyeliner, blushes en bronzers. De kwasten met synthetische haren zijn dan weer ideaal voor het aanbrengen van concealers, foundation of highlighters.
Ze hebben een houten handvat, die makkelijk in de hand ligt, en wat ook superhandig is, onderaan het handvat staat erop vermeld waarvoor welke kwast dient (want het is toch niet altijd voor iedereen duidelijk welke kwast je nu juist nodig hebt voor welk product).

Er zijn vier soorten make-up penselen. Zo is er eentje voor eyeliner, twee voor oogschaduw en eentje voor concealer aan te brengen (kosten allemaal €2.99/st.).

Bij de grotere make-up kwasten vind je er eentje om je blush mee aan te brengen (€5.99), eentje voor poeder (€6.99) en als laatste een foundationkwast (€4.99)!

Daarnaast heeft Kruidvat nu ook een kwastenreiniger (€2.99), waarmee je je kwasten eigenlijk dagelijks kan reinigen zonder ze te wassen met water en shampoo. Perfect als tussentijdse oplossing. De kwasten drogen snel en je kan ze vrijwel meteen na de reiniging opnieuw gebruiken. En is geschikt zowel voor synthetische als natuurlijke haren.

De kwastenreiniger op zich vind ik niet zo heel fijn. Hij reinigt je kwasten wel een beetje, maar je krijgt ze toch niet helemaal echt proper. Hij heeft een kleine opening, wat het handig maakt om ermee te werken, en hij heeft een aangename geur, die helemaal niet storend of sterk is.
Perfect om ze tussendoor eens te verfrissen, dat wel!

Van de kwasten ben ik wel best tevreden. De blusherkwast en de poederkwast iets minder dan de andere, ik heb ook net een blush bush en een powder brush van Real Techniques gekocht, en die zijn natuurlijk wel heel erg goed en dan merk je inderdaad wel een verschil.
Een foundationkwast en een concealerkwast had ik nog niet, daarvoor gebruikte ik altijd mijn vingers om die aan te brengen, maar ik wou het al langer eens proberen met een borstel dus dan is het ideaal om zo een borstel aan te schaffen! En ik vind het wel heel aangenaam en handig om mee te werken!
De eyelinerkwast vond ik eerst wat hard, maar eigenlijk kan je er daardoor heel fijn mee gaan werken. Ook de oogschaduwkwasten zijn heel prima, al gebruik ik de kleinste van de twee iets minder graag!

Wat denken jullie van deze nieuwe Kruidvat kwastenset en reiniger?
Petra x

Kruidvat kwasten en reiniger, elke item apart verkrijgbaar (etui niet te koop), prijzen tussen €2.99 en €6.99.