Mogelijk gemaakt door Blogger.

Soft pink with Stay Glossy 3D & Salon Pro by Rimmel

Ik ben nogal een girly-girl en roze behoort dan ook tot mijn favoriete kleuren! Niet zozeer voor kledij, meer voor make-up, zoals nagellak, lipgloss, lipstick, blush, ... Roze is dan één van de kleuren waar ik vaak naartoe grijp. Dat mag af en toe een felroze zijn, maar zachte tinten passen overal bij en zijn ook heel draagbaar, voor het werk of een andere gelegenheid overdag.
Ik combineerde de nieuwe Stay Glossy 3D van Rimmel met hun zachtroze nagellak van de Salon Pro collectie, perfect voor een alledaagse look!

De nieuwe Stay Glossy 3D lipgloss heb ik in de kleur Big Screen Kiss (ook verkrijgbaar in Red Carpet Glam en Love At The Movies), een zachtroze kleur met daarin subtiele shimmers in groen en blauw.
Zou tot 6u lang kleur en glans geven en hebben een waar 3D effect, dankzij de kleurveranderende glitters waardoor je lippen voller en glanzender lijken.

Ik vind de lipgloss er leuk uitzien, het kroontje op de Rimmel verpakkingen vind ik altijd zo tof!
Hij bevat een lange, smalle applicator om zo de gloss aan te brengen, wat redelijk makkelijk lukt!
De lipgloss zelf voelt superzacht aan op mijn lippen. Hij bevat een lichte geur, wat me een beetje doet denken aan zomerproducten, niet echt wat ik op mijn lippen wil smaken, maar het is niet overheersend.

De kleur én shimmers zijn heel subtiel. Toen ik hem eerst opendeed dacht ik, 'hopelijk lijk ik niet op een discobal', maar eens aangebracht valt dit echt heel goed mee. De glinstering is subtiel en ook de roze kleur is heel licht op de lippen.
Zes uur lang gaat hij echt niet opblijven, al blijft hij er toch een paar uurtjes mooi uitzien, ook na iets kleins te eten of drinken!

Op mijn nagels ging ik voor Isn't She Precious? van de Salon Pro collectie van Rimmel (hoe leuk zijn al hun namen trouwens!!). De Salon Pro Nail Colour with Lycra is een nieuwe collectie van 28 kleuren (waarvan 10 kleuren ontworpen door Kate Moss), die tot 10 dagen lang chipvast blijven en een gel glans finish bevatten. Het is een alles-in-één product, dus je hebt ook geen base- en topcoat meer nodig bij dit product.

De Isn't She Precious? nagellak is een mooi lichtroze pastelkleur. Hij lakt heel makkelijk dankzij het platte, brede borsteltje. In één beweging is je nagel bijna volledig gelakt.
Twee laagjes waren zeker nodig om deze kleur mooi egaal te maken. De kleur ziet er heel mooi uit en glanst inderdaad perfect!
Hij droogt snel op en blijft ook lang mooi op de nagels. Na ongeveer drie à vier dagen zie je een klein beetje tipwear.

Wat denken jullie van deze Rimmel producten? Hebben jullie ook zo een favoriete kleur?
Petra  x

Rimmel Stay Glossy 3D - €9.99 - vanaf juni 2013 verkrijgbaar 
Rimmel Salon Pro - €7.38