Mogelijk gemaakt door Blogger.

Mijnfopspeen.be + promotiecode

Mijn little guy is ondertussen al vijf jaar en een half (ja, dat half jaartje speelt op die leeftijd al een grote rol hoor!!), dus ik ben al helemaal uit de papflessen en fopspenen.
Maar misschien een leuke tip voor de mama's onder jullie met kleine kindjes! Via de webshop www.mijnfopspeen.be kan je gepersonaliseerde tuutjes laten maken, met daarop de naam, achternaam of koosnaampje van je kindje of gewoon een leuk tekstje (zoals I love Cupcakes ;)).
Lees verder voor meer info en ook een kortingscode van 10% bij je bestelling!Je kan verschillende kleuren en ook merken fopspenen bestellen (avent, nuby, mam, ...) en ze zijn niet duurder dan een 'gewone' kwalitatieve fopspeen. Voor €17.90 krijg je er drie opgestuurd.
Gewoon op de website het model en kleur kiezen, de naam ingeven en je bestelling afronden. Nadat de betaling rond is, ontvang je je bestelling na één weekje.
Perfect voor bij de onthaalmoeder of in het kinderdagverblijf, geloof me, het is makkelijker om tuutjes zo uit elkaar te houden!

Via Sprinkles on a Cupcake krijg je nu ook 10% korting op je bestelling bij mijnfopspeen.be. Gebruik gewoon de code: FOPSPEEN bij je bestelling! En post gerust die schattige baby-foto's, met tuutjes, op mijn facebook-wall!!
Petra x