Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clouds in my coffee

Ontbijt, lunch of gewoon koffie met of zonder een gebakje, als je in de buurt bent van de Dampoort in Gent, moet je zeker eens langs Clouds in my Coffee! Ik had er hier en daar al eens over gehoord, en deze week ging ik er eindelijk eens lunchen met de bf, een aanrader.
Het interieur is er heel licht en gezellig, met leuke tafeltjes en overal mooie foto's aan de muur! Je kan ook buiten zitten, als het weer het toelaat.
Ze serveren gezonde maaltijden, ook keuze voor vegetariërs, bio-drankjes en natuurlijk koffie en heerlijk vers gebak. Je kreeg de menu-kaart in een leuk pocketboekje, heel orgineel!
Toen ik er binnenkwam, kwam de geur van muntthee helemaal op me af, en die verse brownies die op de toonbank lagen, waren ook al naar mij aan het lachen, maar we kwamen voor lunch, dus geen tijd voor thee en zoetigheid!


Ik koos voor een lekker Bionina sapje met granaatappel en veenbessen, yum, de bf ging voor een gember-sinaasappel bionade. We aten beide de Dream out loud lunch, elk twee vegetarische broodjes met een frisse salade, superlekker!
De ontvangst was ook heel aangenaam, ik voelde me er direct thuis!

Lijkt me er ook superleuk om te gaan ontbijten, ideaal voor moederdag misschien (hint-hint), én ik kom ook zeker nog eens terug voor die muntthee met taart ;)
Kenden jullie dit plekje al?
Petra x

Clouds in my Coffee - Dendermondsesteenweg 104, 9000 Gent
Meer info vind je op hun facebookpagina!