Mogelijk gemaakt door Blogger.

Webshoptip: Mijn bestelling @ Terre Bleue

Kennen jullie het merk Terre Bleue? Het is een Belgisch modemerk voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het merk heeft slechts enkele eigen winkels in België, maar vanaf nu kan je ook gewoon online bestellen via hun webshop terrebleue.com.
Vooral voor de lente en zomer kiezen ze voor zoveel leuke kleuren en prints, dat ik dolgraag een kijkje wou gaan nemen op de nieuwe webshop. Ik zag tal van leuke jurkjes, topjes en ook een superleuk jasje!
Maar vandaag een kijk op wat er precies in mijn winkelmandje belandde!!
Eerst en vooral, dit superleuk topje met snoepjes-print, deze mocht helemaal niet ontbreken in mijn garderobe, past helemaal bij een candy-girl zoals ik ;)!

Daarnaast koos ik er nog een topje uit, vind het super makkelijk om te combineren met jeans, en daarboven een cardigan of blazers op wat frissere dagen of op een rokje of shortje tijdens de echte zomerdagen!
Ik vind de print heel leuk en zomers, met de zonnebril en zwierige bloementjesrok.

Als laatste koos ik voor het gele kleedje. Ik heb heel lang getwijfeld omdat het kleedje er op de website nogal fel uitzag, en er was ook geen aan-foto van in het lookbook zelf! Maar omdat je toch kosteloos mag terugzenden, of eventueel gaan ruilen in de winkel, waagde ik me er toch aan, en gelukkig!! Ik vind het een heel mooi, stijlvol kleedje in de perfecte gele kleur. Heeft een vierkante hals en een mooi wafelpatroon!
Ik probeer zo snel mogelijk een outfitfoto online te plaatsen, want zo komt het helemaal niet uit natuurlijk!

Ik ben supertevreden met mijn bestelling en ook van de service van Terre Bleue. Het pakketje kwam heel snel aan en zat supermooi verpakt. De kledingstukken zaten in een mooi papier om te beschermen en kwamen in een mooie blauwe tas, net een cadeautje!

Ook de strandtas met geel is van Terre Bleue en beschikbaar op de webshop.
Ze hebben nog heel wat mooie items te koop, dus ga zeker eens een kijkje nemen!
Wat vinden jullie van mijn nieuwe spulletjes?
Petra x