Mogelijk gemaakt door Blogger.

A splash of pink & orange!

Oranje en roze, mijn favoriete zomerkleurtjes, zowel samen gecombineerd als apart. Instant vrolijk word ik er van, en het mag zowel in de kledij, accessoires of bij de beauty-producten als het van mij afhangt!
Vandaag zet ik graag mijn nieuwste pink & orange stuff op een rijtje, van deodorant tot armbandjes!Ik heb een heleboel kleurrijke accessoires in mijn kast liggen. Zo heb ik handtassen in verschillende kleurtjes, van geel en koraal tot rood en groen. Nieuw is deze beige tas met een felroze boord van Veritas (je ziet ze in de achtergrond op de foto's). Ik vind hem superleuk en heel draagbaar.
Daarnaast heb ik deze toffe xoxo-armband van Sal Y Limon, in een koraaltint afgewerkt met goud, en kocht ik een setje van twee armbanden in roze en oranje bij Hema (hadden ze ook met blauw en groen samen).

Nieuw in de beautykast is deze heerlijke deodorant van Rituals, Mandarin Bliss, met Organic Mandarin & Bamboo. Komt uit het nieuwste gamma van Rituals, nl. Laughing Buddha, een body care collectie met acht energierijke producten vol koele citrusvruchten.
Ze hebben, net als de lijn zelf, allemaal hele leuke namen, van Good Luck Scrub en Happy Mist, tot Touch of Happiness en deze Mandarin Bliss, een deodorant met een aangename verkwikkende geur van organic mandarijn en yuzu, zorgt voor 24 uur bescherming en een heerlijk fris gevoel. (€9.50)
De Shower Gel Happy Buddha en de Bed & Body Perfume Happy Mist staan ook nog op mijn wishlist!

Ook voor je make-up zijn felle kleurtjes helemaal in. Bij de nieuwe collectie Fashion Sets van MAC kiezen ze helemaal voor felle en gedurfde kleuren!! Vier samengestelde sets van Lipstick, Lipglass, lippenpotlood, nagellak en oogschaduw, verkrijgbaar in vier verschillende tinten, paars, roze, fushia en oranje-rood.
Hier zie je oogschaduw en lipglass in Albaze, het oranje-rode gamma.

De MAC Lipglass Ablaze is een 'bright orange', een fel diep-oranje/koraal kleurtje. Brengt heel mooi en egaal aan en geeft een mooie zomerse kleur. Hij bevat subtiele, fijne gouden shimmers, maar die je eigenlijk niet echt goed ziet op de lippen.

De MAC Eye Shadow Ablaze is een oogschaduw met een matte finish in een oranje tint. Hij is nogal poederig en wordt best aangebracht al deppend om zo een betere intensiteit te bekomen. Ik vind het voor mezelf nogal moeilijk om te experimenteren met kleur bij mijn oogmake-up, dus ik moet nog even uitvissen hoe ik het beste aan de slag zou gaan met dit product om een mooie look te bekomen!

Hebben jullie ook zo favoriete kleuren waar jullie happy van worden?
Petra x