Mogelijk gemaakt door Blogger.

Je benen zomerklaar met de Braun Silk-épil 7 SkinSpa

Hoeraaa, de zon is er eindelijk en al wat warmere temperaturen erbij, yes!! Ik heb dan zoveel zin om rokjes, kleedjes, sandalen, ... boven te halen, maar guess what, zijn mijn benen eigenlijk al zomer-proof?
Heel belangrijk is je huid, het hele jaar door, te hydrateren met een bodylotion. Je kan ook aan de slag met een zelfbruiner of bodylotion met een tintje, maar daarvoor bereidt je je huid het best eerst voor door te scrubben en ontharen.
Perfect daarvoor is de nieuwe Silk-épil 7 SkinSpa van Braun, een epilator én exfoliatie borstel in één toestel.

De Silk-épil 7 SkinSpa van Braun is een epilatie- en exfoliatie systeem met geluidsgolven. Hij verwijdert de kortste haartje en verfijnt zichtbaar de huid. Het is een draadloos wet & dry toestel dus kan gewoon zo gebruikt worden als in bad of onder de douche, handig!
Bestaat uit twee verschillende snelheidsinstellingen, zodat je zelf kan kiezen wat je het liefste hebt.

Het borstelopzetstuk bestaat uit 10.000 fijne borsteltjes die zachtjes de droge en dode huidcellen wegvegen. Is tot vier maal effectiever dan wanneer je de huid gewoon manueel scrubt.
Makkelijk in gebruik, gewoon een ander opzetstuk plaatsen ipv de epilator, en mag op elk lichaamsdeel gebruikt worden.
Resultaat, een zacht huid en een betere huiduitstraling!

Het SkinSpa epileerhoofd verwijdert de kortste en fijnste haartjes, doeltreffender dan een waxbeurt. Hij bevat een massagesysteem die de huid stimuleert om het epileren zachter en aangenamer te maken.
Hij heeft een flexibele kop, zodat alle rondingen mooi gevolgd kunnen worden en het toestel zelf bevat een lichtje, om zo geen enkel haartje te missen.

Het borsteltje is heel erg aangenaam en handig, voelt aan als een zachte massage. Mijn huid is zacht en glanst mooi. Gedaan met sukkelen met grote potten lichaamsscrub onder de douche open te maken.
De epilator doet zijn werk zoals het moet, en ik moet zeggen het deed echt bijna geen pijn, misschien zitten die massagerollers er wel voor iets tussen! Ik vind het lichtje erop heel handig om alles goed te kunnen zien.
Ik kies nog wel vaak voor een scheermesje, vooral in de herfst en winter, gewoon omdat epileren toch iets langer duurt. Voor een vakantie of bij zonnige periodes ga ik toch wel vaker het epileertoestel boven halen, zodat je niet om de twee dagen je scheermesje nodig hebt.
En nu ben ik volop aan het smeren met een zelfbruinende bodylotion, om toch niet met melkflessen buiten te moeten komen!

Binnenkort ook een artikeltje om ook de voeten helemaal zomerklaar te maken, stay tuned!!
Wat denken jullie van deze SkinSpa?
Petra x

Braun Silk-épil 7 SkinSpa - €189.99