Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop Tea Tree Cool & Creamy Wash

Jullie wisten misschien al dat Leona Lewis de nieuwe brand activist van The Body Shop is, ze heeft er een eigen lijn, de Cruelty Free Limited Edition Collection, met leuke make-upjes en parfum, met een vrolijk hertenlogo en overal is een roze tint in terug te vinden.
Maar als gezicht van het merk, deelt Leona ook graag haar favoriete producten van The Body Shop.
In haar top vijf vindt je de Vitamin E Moisture Cream, de Brazil Nut Beautyfying Oil, het Drops of Youth serum, de Body Butter in Coconut, en met stip op één vind je de Tea Tree Cool & Creamy Wash!
Het meest favoriete product van een superster, dat moesten we uitproberen!

De Tea Tree Cool & Creamy Wash is een dagelijkse reiniger voor de onzuivere huid. Je gezicht wordt perfect gereinigd en hij geeft een heerlijk fris gevoel.
Het is een romige reiniger die intensief zuivert en reinigt. Hij verwijderd direct onzuiverheden en overtollig talg, en rekent af met bacteriën die puistjes veroorzaken, en dit zonder de huid uit te drogen.
De huid ziet er meteen frisser uit en voelt zacht aan!

De reiniger bestaat uit een combinatie van natuurlijke verzachtende ingrediënten waaronder Community Fair Trade-maroela-olie uit Namibië en Community Fair Trade-soja-olie uit Brazilië.
Daarnaast maakt hij gebruikt van de zuiverende kracht van tea tree-olie, één van de krachtigste antibacteriële ingrediënten uit de natuur.
Er werd ook een vleugje menthol toegevoegd, voor een verkoelend effect en een frisse geur, perfect voor de zomer!

Ik vind het een heel fijn product. Een reiniger die het ontstaan van puistjes tegengaat, zonder de huid uit te drogen. Het is een zachte reiniger die niet schuimt maar wel heel zacht aanvoelt.
Hij ruikt heel natuurlijk en fijn en door de menthol is hij inderdaad heel koel en verfrissend, wordt zeker mijn vaste reiniger in volle zomer!

Wat denken jullie van dit product?
Petra x

The Body Shop Tea Tree Cool & Creamy Wash - 100ml - €9
(ook verkrijgbaar: Tea Tree Lotion - €9, Toner - €9, Pore Minimizer - €10, Oil - €9)

Nog eventjes een glimps op de Cruelty Free Collection van Leona Lewis:
Haar collectie is ook helemaal dierproefvrij, net zoals alle producten bij The Body Shop. De Cruelty Free International organisatie wil een einde maken aan dierproeven voor cosmetica en consumentenproducten, en daar kan ook jij aan meewerken, door in de winkel of op internet de petitie te ondertekenen, meer info crueltyfreeinternational.org.