Mogelijk gemaakt door Blogger.

Clinique Even Better Compact Makeup SPF15

Wie mij al een tijdje volgt, weet het misschien wel al, maar Clinique is één van mijn favoriete merken voor zowel make-up als skincare.
En sinds vorige maand is die makeup-collectie uitgebreid (en er volgen er deze maand nog leuke, maar daar later meer over) met de nieuwste crème-foundation: Even Better Compact Makeup SPF15.Deze nieuwe crème-foundation van Clinique is de perfecte make-up voor een matige tot volledige dekking, die vlekjes laat verdwijnen.
Het is een lichte en vetvrije, langhoudende foundation, die speciaal ontwikkeld is om een ongelijkmatige teint te egaliseren, gebaseerd op de technologie van de Even Better-formule van Clinique. Die formule gaat onmiddellijk verkleuringen tegen waardoor er na verloop van tijd een stralende, egale huid ontstaat.
Dus hij biedt niet enkel camouflage en een egale teint, hij pakt ook huidsverkleuringen direct aan!

De Even Better Compact Makeup bevat een mix van vitamine C en vitamine E, bestanddelen met een antioxiderende werking die er samen voor zorgen dat bestaande oneffenheden vervagen en verdwijnen, dat kan gaan van schade door blootstelling aan zonlicht, donkere vlekken, ouderdomsvlekken en andere verkleuringen.
Om de huid te beschermen tegen verdere beschadiging door UV-straling bevat deze crème-foundation een SPF 15 op basis van zonnefilters.

Is verpakt in super handig doosje, met extra grote spiegel en zachte sponsapplicator, die is voorbehandeld om besmetting met bacteriën te voorkomen. Perfect om mee te nemen en zo je make-up tijdens de dag bij te werken.
Hij is verkrijgbaar in zes tinten (Ivory, Neutral, Beige, Vanilla, Honey & Sand), ik heb de kleur Neutral, de tweede lichtste tint, en die kleur is ideaal! De lichtste zou net iets te licht zijn, maar donkerder mag zeker ook niet, deze lijkt me al perfect voor de zomer, wanneer ik net een tikkeltje bruiner ben.

Ik ben gewoon om foundation of BB Cream te gebruiken vanuit een tube, dus ik dacht dat deze eigenlijk iets vettiger ging zijn, maar niets is minder waar. Hij geeft een mooi natuurlijk en glad resultaat, met toch een matte finish. Het blijft natuurlijk een creamy product, dus afpoederen is zeker een must als je make-up er toch de hele dag mooi moet blijven uitzien!
Hij geeft een mooie dekking, van bij het eerste gebruik, je hoeft ook helemaal geen extra laagjes aan te brengen om beter te dekken!
Tegenwoordig bevat elk make-up product wel een zonnefilter, wat echt top is. Deze bevat een SPF15, niet zo heel veel, maar ik gebruik hem sowieso in combinatie met andere producten, die een hogere factor hebben!
De verpakking is echt superhandig, mooi doosje en de spiegel is echt heel makkelijk en groot!
Ik gebruik voorlopig het sponsje om het mooi aan te brengen, maar wil graag wel eens een kwast of beautyblender om crème-foundations aan te brengen!

Wat denken jullie van dit nieuwe product?
Petra x

Clinique Even Better Compact Makeup SPF15
Verkrijgbaar sinds april 2013 in de parfumerie
Verkrijgbaar in zes tinten - €37.55/st.