Mogelijk gemaakt door Blogger.

The Body Shop Colour Crush Lipstick

Get a crush on colour, dankzij de nieuwe collectie intensief verzorgende lipsticks van The Body Shop, Colour Crush Lipstick.
De 24 nieuwe kleuren variëren van stralend rood, verleidelijk roze of natuurlijke nudes, in een mix van pure kleur en subtiele glans, gemaakt van pigmenten van de beste kwaliteit.
Vandaag hier op een rijtje: Red Siren (101), Red Hot Raspberry (201) en Golden Flirt (305).Colour Crush Lipstick combineert intense, levendige kleuren met een intensief hydraterend vermogen.
The Body Shop ging daarvoor de hele wereld rond op zoek naar pigmenten van topkwaliteit. Deze pigmenten werden fijngemalen en gemengd met een vleugje voedende kersenpitolie en daarna gecoat met de beste, zijdezachte Community Fair Trade-maroelaolie.
Het resultaat: Levendige kleuren die makkelijk aanbrengen en heel comfortabel aanvoelen.

De lipstick is 100% diervriendelijk, 100% vegetarisch en 100% intens. De 24 schitterende, levendige trendkleuren hebben inderdaad een indrukwekkende intensiteit, en bevatten allemaal een subtiele rozengeur. Het kleurenpalet van deze collectie is verdeeld in drie kleurenfamilies: rode, roze of nude lipsticks.
Ik probeerde bij de rode Red Siren (101), een prachtige rode kleur met een hoog Hollywood-gehalte, bij de roze tinten Red Hot Raspberry (201), een felfushia kleurtje, en bij de nude lipsticks Golden Flirt (305), een glanzende bruine tint met zilveren shimmer.

De lipsticks hebben inderdaad een pigmentatie om wauw tegen te zeggen, ze zijn heel intens en blijven er lang mooi uitzien op de lippen. Ze brengen ook heel makkelijk aan en voelen zacht aan op de lippen, perfect!
Ik vind de kleuren heel erg mooi, al kies ik zelf niet zo vaak voor felle kleuren.
De bruine tint vind ik niet zo geslaagd bij mezelf, ik vind dat het me altijd ouder maakt (en dat willen we natuurlijk zoveel mogelijk vermijden). Misschien moet ik de andere nude tinten eens gaan bekijken, want die draag ik wel heel vaak.
Maar de rode en roze tint vind ik wel heel geslaagd, misschien moet ik toch vaker kiezen voor een fellere kleur op mijn lippen!

Wat denken jullie van deze nieuwe Colour Crush Lipsticks? Voor welke tint zouden jullie kiezen?
Petra x

The Body Shop Colour Crush Lipstick (vervangt de Colourglide)
Verkrijgbaar in 24 tinten - €12/st.