Mogelijk gemaakt door Blogger.

Deauty Respect Box

De laatste Deauty box is er niet zomaar eentje, maar de enige echte Deauty Respect Box. Daarbij hebben ze producten uitgezocht die allemaal, op hun eigen manier, iets goed betekenen voor de natuur en het milieu. Duurzame ontwikkeling, eerlijke handel of bio-teelt!
Het was me eerder ook al opgevallen dat ze bij Deauty houden van bio en natuurlijke producten, dus dat kunnen we alleen maar toejuichen!
Daarnaast is het menu van de Deauty Box uitzonderlijk gedrukt op een papier gemaakt van gerecycleerd materiaal en overblijfselen van fruit en noten.
Bekijk snel de vier full size producten en twee samples die deze maand in de box zaten:Avril - Bio oogpotlood (full size - €3)
Ik kende het make-up merk Avril nog niet, dus dankzij Deauty is het altijd fijn nieuwe merken te ontdekken.
Dit oogpotlood, met het bio- en ECOCERT-label, kan je niet alleen een perfecte look maken, het is ook geschikt voor erg gevoelige ogen en het bestaat voor 100% uit natuurlijke ingrediënten.
Het is een bruin-gouden-koperen kleur, Bronze Cuivré,  ideaal om meer diepte aan je ooglook en ogen te geven!

♦ Avril - Nagellak (full size - €2.30)
Biologische nagellak? Yes it is! En dat wil zeggen er zit geen formaldehyde, tolueen of parabeen in deze nagellak en toch blijft hij lang zitten en droogt hij snel.
Dit kleurtje is Rouge Opéra, in het flesje lijkt hij iets roder maar op de nagels is het meer een donker frambozenkleurtje. Heel mooi, vooral voor herfst en winter. Droogt inderdaad vrij snel en blijft mooi zitten, fijn om weten ook dit een natuurlijk product is!

The Body Shop - Shea Body Scrub (full size - €5.50)
Een zachte en voedende scrub, gemaakt met biologische suiker, sojaolie en shea boter uit Ghana, allemaal verkregen via eerlijke handel. Dankzij deze programma's steunt The Body Shop kleine gemeenschappen over de hele wereld.
Deze Shea geur is heerlijk, lekker zomers en fijn geparfumeerd. Ik heb ook de Shea Body Mist en vind die ook heel erg fijn!

René Furterer - Karité-Kit (Karité Masker Night, 15ml - full size, 100ml, €29.90 & Karité voedende leave-in, 15ml - full size, 100ml, €17.35)
Het Karité-gamma van René Furterer bevat karitéboter uit Burkina Faso verkregen via eerlijke handel. En ze doen wonderen voor je haar. Een perfecte kuur voor na de zomer. Zout water en veel zon drogen je haar uit en beschadigen het.
Deze producten zijn leave-in creams, voor heel droog en beschadigd haar. Doordat je ze niet hoeft uit te spoelen kunnen ze hun werk grondig doen!

Alepia - Savon Noir Organische zeep (full size - €17)
Zeg niet zomaar zeep tegen deze Savon Noir van Alepia, een organische zeep op basis van karamel en biologische olijfolie. Alle producten van dit merk zijn zo natuurlijk mogelijk. Ze bevatten geen parabenen of ander vervuilende stoffen.
Deze Savon Noir met karamel is een product dat 100% natuurlijk is. Het is afkomstig uit de bio-teelt en werd gemaakt in Aleppo, de grote Syrische stad waar voor het eerst zeep gemaakt werd.

Je gebruikt het op het einde van een warm bad of douche, wanneer de poriën goed openstaan. De zeep aanbrengen, mag op het lichaam en het gezicht, in een dun laagje. Laat het even intrekken en spoel daarna met warm water. Je huid is zuiver en kan weer ademen!
Het is niet echt een zeep, meer een gommage. Het ziet er ook een beetje uit als karamel, en je kan het er ook een beetje in ruiken. Maar ik ben niet fan van het product, wrijft moeilijk open, laat vlekken achter in de douche en je huid is proper maar voelt heel droog aan.

Wat denken jullie van deze box? Zijn jullie ook zo tevreden met het ontdekken van nieuwe, biologische producten?
Petra x

Een Deauty box kost maadelijks €15, incl. verzendkosten. Meer info vind je op de Deauty website. 
Nieuw bij Deauty is nu ook de Deauty Best Of boxen, daar kan je ook voor €15 een box bestellen, maar je weet op voorhand welke producten erin zitten, ze hebben daarin de fijnste producten in één box geplaatst. Je kan kiezen uit vier verschillende, maar haasten is de boodschap, want er is er al eentje uitverkocht! Meer info over welke producten of om er eentje te bestellen vind je hier